Kripto Para AnalizleriManşet

Ethereum boğa işaretleri gösteriyor!

Sponsorlu İçerik

Ethereum olumlu işaretler gösteriyor ve aylık en yüksek seviyesine ulaştı. ETH fiyatı 260 doların üzerinde olduğu sürece yükselmeye devam edebilir.

Ethereum boğa işaretleri gösteriyor

Ethereum, son birkaç gün içinde 250 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. ETH fiyatı 260 dolarlık direnç ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Ethereum fiyatı, Bitcoin’den daha fazla yükseldi ve 270 dolar direncinin üzerine çıktı. Hatta 280 dolar seviyesinin üzerine yükseldi ve aylık en yüksek seviyesi 281 dolardan işlem gördü. Şu anda büyük direnç seviyesi olan 275 doların altında işlem görüyor.

ETH / USD saatlik grafikte 272 dolar civarında dirençle oluşan yeni bir sözleşme üçgeni var. Üçgen desteği, 260 dolardan 281 dolara olan yukarı doğru hamlenin %50 Fib. geri çekilme seviyesine yakın.

Yukarı yönde, 275 dolar seviyesine yakın birkaç küçük engelle karşı karşıya. 275 dolarlık direncin üzerindeki net bir kırılma, 280 ve 288 dolar seviyelerine doğru keskin bir yükselişi başlatabilir.

Ethereum düşmeye devam edebilir

Aşağı yönde, üçgen desteği 268 dolar ve 270 dolar seviyelerinde. 268 doların altına bir hareket yeni bir düşüşü başlatabilir. Bir sonraki büyük destek, 260 dolar (pivot bölgesi). Bunun altında Ethereum’un 250 dolar seviyesine doğru düşmesi muhtemel görünüyor.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD düşüş bölgesinde yavaş yavaş artıyor.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesine doğru düzeltiyor.
  • Büyük Destek Seviyesi – 268 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 275 dolar

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu