Kripto Para AnalizleriManşet

Ethereum’un önünde geçmesi gereken son bir engel var

Sponsorlu İçerik

Ethereum olumlu işaretler gösteriyor ve 205 dolarlık direnci kırdı. 210 dolarlık direncin üzerinde bir kırılma olması durumunda ETH fiyatı önemli ölçüde yükselebilir.

Ethereum 196 dolarlık düşük seviyeden iyi bir yükseliş başlattı. ETH iyi bir yükseliş kaydetti ve 204 dolar ile 205 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine çıktı. Ayrıca 205 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalmayı başardı. Yükseliş sırasında, ETH / USD saatlik grafikte 209 dolar civarında dirençle oluşan önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var.

Ancak, hala 210 dolarlık direnç bölgesini temizlemek için mücadele ediyor. 209 dolar civarında bir tepe oluştu ve şu anda bu seviyenin altında işlem görüyor. Son zamanlarda 196 dolarlık düşüşten 209 dolara yükselerek %23.6 Fib. geri çekilme seviyesinde işlem görüyor.

İlk temel destek 205 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Bir sonraki büyük destek 202 dolar seviyesinde görülüyor. Son zamanlarda 196 dolarlık düşüşten 209 dolara yükselerek %50 Fib. geri çekilme seviyesinde işlem görüyor.

Ethereum yukarı yönde 210 dolarlık direnç bölgesini temizlerse daha yüksek bir seviyede devam edecek. Bir sonraki büyük engel 220 dolar ve bunun geçilmesi durumunda 230 dolara yeniden yükselebilir.

Olumsuz yönde bir hareket olursa

Ethereum 210 dolar seviyesinin yakınında mücadele etmeye devam ederse, 202 doların altına düşme riski ile karşı karşıya kalabilir. Daha fazla kayıp olması durumunda, 198 dolar ve 196 dolar destek seviyelerine doğru geri çekilebilir.

Ethereum 198 dolarlık destek bölgesinin altına düşmesi durumunda ayıların tekrar kontrolü ele geçirmesi muhtemel ve bunun sonucunda ayılar 192 dolarlık destek bölgesini test edebilir.

Teknik göstergeler:

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD yükseliş bölgesinde ivme kaybediyor.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şimdi pozitif bir açıyla 50 seviyesinin oldukça üzerinde.
  • Büyük Destek Seviyesi – 205 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi – 210 dolar

Diğer kripto para analizleri için enkriptohaber.com/analizsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu