Kripto Para Analizleri

XRP’de alıcılar geri dönüş yaparken, satış yavaşlıyor

Sponsorlu İçerik

Ripple, 1.6 dolardan 1.2 dolara hızlı düşüşün ardından yükseliş trendini yenilemiş görünüyor. Boğalar kontrolü ele geçirdikçe üstteki basınç azalıyor gibi görünüyor. XRP bir kaç engelin üzerinden gelip şu anda 1.47 $‘dan işlem görüyor.

Ripple’ın en ufak direnç yolu yukarı doğru

Sınır ötesi para transferi tokeni, 100 Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından destekleniyor. Diğer temel destek seviyeleri arasında 200 SMA, 1,4 Dolar ve 1,2 Dolar bulunuyor. Destek alanları sağlam kaldığı sürece, boğaların yükseliş ivmesini 2 dolara doğru inşa etmeye odaklanmak için bolca zamanı olacak.

Bu arada, Ripple‘ın ani yükselişi 50 SMA ile sınırlı. 1.6 doların üzerindeki yükseliş göz alıcı seviyeleri güçlendirmek için bu seviyenin üzerinde teyit edilmiş bir kırılma gerekiyor.

2 $‘a yükselme için çeşitli teknik seviyeler hizalandı. Örneğin, Göreceli Güç Endeksi (RSI), boğa kavramasına ışık tutuyor. Aşırı satım bölgesine yapılan dalışın ardından, RSI orta hattın üzerinde toparlandı ve çok yakında aşırı alım alanına yöneldi. XRP‘nin büyüme için yeterli yeri var çünkü aşırı alım koşullarının yakınında değil.

XRP/USD dört saatlik grafik

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD), devam eden yükseliş trendinin daha yüksek seviyelere çekildiğine işaret ediyor. Gösterge negatif bölgeden toparlanmaya başladığında, bu yükseliş dürtüsü resme dahil oldu.

Yatırımcılar, MACD hattı (mavi) sinyal hattını geçerse ve bir sapmayı sürdürürse, Ripple’daki konumlarını artırmaları muhtemel. Dahası, MACD ortalama çizgisinin (0.00) üzerine çıktığında büyük bir yükseliş sinyali olarak nitelendirlebilir.

Gün içi dalgalanma seviyeleri

Spot oranı: 1,52 $
Trend: Boğa
Oynaklık: Büyüyor
Destek: 100 SMA, 1,4 Dolar ve 1,2 Dolar
Direnç: 50 SMA, 1,6 Dolar

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu