Nedir? Nasıl? Neden?

Binance CEO’su CZ, Romanya’da ofis açtığını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, Romanya’da bir ofis açtığını duyurdu. Ülkeyi ziyaret eden ve üst düzey yetkililerle görüşen Zhao, Binance’in Avrupa’daki doğrudan operasyonlarını genişleteceklerini açıkladı.

Ticaret hacmine göre dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, Romanya’da yerel bir ofis kuruyor. Yeni ofisin duyurusunu yapan CEO Changpeng Zhao, bölgesel bir turun parçası olarak Bükreş ziyareti sırasında konuştu. Kripto ticaret platformu, Ekim ayından itibaren destek hizmetinin Rumen versiyonunu kullanmaya başlayacak.

Doğu Avrupa’da genişleme politikasını kararlılıkla sürdüren Binance, dünya çapındaki 120 milyon müşterisi ile kripto pazarının büyük bölümüne liderlik ediyor. Zhao, büyüme politikalarını ve yeni ofis duyurusunu Rumen haber sitesi Profit.ro’ya verdiği röportajda açıkladı:

“Birden fazla pazarda yerel olarak oynayarak küresel olmak istiyoruz. Doğu Avrupa’nın bu noktada son derece önemli olduğunu düşünüyorum.”

Binance geçen yıl Romanya’nın güney komşusu Bulgaristan’da operasyonlara başladı. Kripto borsası Doğu Avrupa pazarlarında ve Rusya, Ukrayna ve Kazakistan gibi eski Sovyet alanındaki ülkelerdeki varlığını genişletiyor.

Başbakan ve İletişim Bakanıyla bir araya geldi

Avrupa’da oldukça belirgin olan enflasyon ve artan enerji fiyatlarının bölgedeki kripto para birimlerine odaklandığını yineleyen Zhao, bu durumun büyüme beklentileri anlamına geldiğini söyledi. Kripto pazarlarının henüz emekleme döneminde olduğunu belirten genç CEO, kripto ödemelerinin giderek daha önemli hale geleceğini bekliyor.

Bükreş’te Romanya Başbakan’ı Nicolae Ciucă ve İletişim Başkanı Sebastian Burduja ile bir araya gelen Binance CEO’su, gelişen kripto endüstrisi ve düzenleyicilerin ilişkisini belirtti. Yalnızca düzenleyicilerin riskleri ortadan kaldırmayacağını söyledi.

Düşüş eğiliminin ne zaman sonra ereceğini bilmediğini söyleyen CEO, kripto yatırımcılarının sayısını artırmak için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu