Nedir? Nasıl? Neden?

Google Cloud, Web 3 altyapısı için BNB Chain ile çalışacak

Sponsorlu İçerik

Bulut bilişim devi Google Cloud, Binance’in akıllı zinciri BNB Chain ile Web 3 startup’larının büyümesini hızlandırmak için birlikte çalışacak.

Kripto para borsası Binance’in bugün yaptığı basın açıklamasında, BNB Chain’in Google Startup Bulut Programına “hızlandırılmış erişim” sağlayacağını bildirdi. 1300’den fazla dapp barından BNB zinciri, BNB İşaret Zinciri ve BNB Akıllı Zincirin birleşiminden oluşuyor.

Google Cloud ve BNB zinciri işbirliği ile hazırlanan program üyelere tüm Google Cloud hizmetlerinde kullanılabilen iki yıllık bir kredi sağlayacak. Ayrıca, BNB Chain’deki projeler, on-chain (zincir içi) veri analizine ve veri şifrelemeye erişmek için Google Cloud’u kullanabilecek.

Uygun startup’lar, veri yönetimi, veri analizi, yapay zeka ve diğer konular hakkında bilgi almak için Google’ın teknik konu uzmanları ve startup başarı ekibiyle bağlantı kurmak mümkün olacak.

BNB Chain Yatırım Direktörü Gwendolyn Regina, ortaklıkla ilgili açıklamasında “Google Cloud ile işbirliği yaparak, bu oluşturucuların işlerini güçlendirmek ve ölçeklendirmek için gereken açık, güvenli ve karbon nötr bulut altyapısına erişmelerine yardımcı olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Google Cloud Web 3 Direktörü James Tromans ise şöyle konuştu:

“Ortaklığımız müşterilerin blockchain tabanlı platformlarda yeni ürünler geliştirme, işlem yapma, değer depolama ve dağıtma konusundaki ihtiyaçlarını desteklemek için mevcut çalışmalara dayanıyor.”

Hatırlanacağı üzere Google Cloud, blockchain ile ilgili daha fazla ürün oluşturmak için Digital Assets ekibini başlattı. Mayıs ayında, özellikle Web 3 altyapısını sağlamaya adanmış yeni ekibini  açıkladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu