Nedir? Nasıl? Neden?

Jackson Palmer: Düşüşler kripto kışına işaret etmiyor

Sponsorlu İçerik

Dogecoin kurucusu Jackson Palmer, yakın tarihli bir röportajında şaşırtıcı bir piyasa değerlendirmesinde bulundu. Palmer, şu anda piyasada yaşanan düşüşlerin “aptalların” yeniden piyasaya çekilmesi için bir bekleme dönemi olduğunu ifade etti.

Kripto para karşıtlığı ile bilinen dogecoin kurucusu Jackson Palmer, yakın tarihte yaptığı röportajda ilginç ve şaşırtıcı değerlendirmelerine devam etti. Kripto para piyasasını eleştiren Palmer, mevcut düşüşlerin “aptalları” piyasaya çekmek için bir bekleme dönemi olduğunu ve sektörün dolandırıcılıkla para kazandığını iddia etti.

Avusturalyalı yazılımcı, kripto varlıklardaki son fiyat düşüşlerinin aslında “kripto kışı” olmadığını söyleyerek, şu anda bekleme döneminde olduklarını ve yükselişin yeni yatırımcı dalgasıyla başlayacağını belirtti:

“Bu düşüşler bir kripto kışına işaret etmiyor. Sadece bir bekleme dönemindeyiz. Kripto pazarlamacıları, düşüşlere rağmen sektöre para dökmeye devam ediyor. Başarısız projelerin unutulacağı, yeni yatırımcıların geleceği ve aptalların piyasaya para akıtacağı zaman gelecek. Bu düşüşlerin kripto para endüstrisinin sonu olmasını dilerdim ama değil.”

“Yeni dolandırıcılıklar ortaya çıkacak”

Palmer, yapılan yatırımların altınla dolu olmadığını ve insanların hiçbir şey yapmadan para kazandığını belirterek şöyle konuştu:

“İnsanlar artık hiçbir şey yapmadan para kazanmaya başlıyor. Bu, rant toplayan kapitalizm, hiperkapitalizm sayesinde daha da kötüleşiyor. Bu yüzden şu anda kripto kışında olmadığımızı söyledim. Yeni dolandırıcılıklar ortaya çıkacak. ICO’lar dönemi vardı. Şimdi bunlar, NFT’ler ve oyun paraları aracılığıyla yapılıyor. 5-10 yıl önce insanlar için ‘garip’ olan şeyler artık normal hale geldi. Para kazandığınız sürece dolandırıcı olup olmaması önemli değil! Etik artık önemli değil. Drake’in Instagram sayfasına göz atın. Kumar şirketinin sayfası oldu!”

Musk’tan Palmer’a alaycı yanıt

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter spam botlarıyla mücadele edebilecek bir Python betiği yazdığını iddia eden Dogecoin kurucusu Jackson Palmer’a tepki gösterdi.

Dogecoin kurucusu Jackson Palmer,  Crikey dergisi ile yakın tarihte yaptığı bir röportajda kripto para botlarını ve dolandırıcılık hesaplarını Twitter’da otomatik olarak rapor etmeyi ve paylaşmayı amaçlayan komut dosyası oluşturduğunu kaydetti. Musk yakın tarihte attığı bir tweet’te Palmer’ın iddialarına alaycı bir şekilde yanıt vererek onu senaryosunu dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya davet etti. Bunu haberimizde vermiştik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu