ManşetNedir? Nasıl? Neden?

2020 Monero Konferansı İptal Edildi!

Sponsorlu İçerik

Merakla beklenen teknoloji tabanlı topluluk etkinliği 2020 Monero konferansı, coronavirüs salgınının yarattığı sağlık kaygılarını nedeniyle organizasyon ekibi tarafından iptal edildi. Ekip, Şubat ayında 13 Haziran 2020’den 14 Haziran 2020’ye kadar iki gün Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşmesini planlamıştı.

Resmi açıklamaya göre, konferansı iptal etme kararı 12 Mart 2020’de yapılan planlama toplantısında verildi. Topluluk, yakın bir gelecekte Berlin’de yapılacak geçici bir buluşma toplantısıyla birlikte çevrimiçi bir modda alternatif bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyor. Yeni etkinlikle ilgili ayrıntılar henüz kesinleştirilmedi.

Monero’nun düzenlediği etkinlik, gizlilik ve finansal teknoloji alanındaki fikirlerini, görüşlerini ve bilgilerini paylaşmak için dünyanın dört bir yanından en iyi teknik zihinleri bir araya getiriyor. Toplantı, seçkin katılımcılar arasında bir dizi bilgilendirici tartışma, panel toplantısı, buluşma ve etkileşime ev sahipliği yapıyor.

COVID-19 virüsünün ani salgını, küresel nüfusu endişe verici bir hızla artan ölüm oranları ile yuttu. Salgın sadece küresel sağlık sektörünü etkilemekle kalmadı, aynı zamanda finansal arenaya da büyük zarar verdi. Dünyaca ünlü bir dizi konferansın coronavirüs nedeniyle yeniden planlanması veya iptal edilmesi zorunlu hale geldi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu