ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Altcointurk Trader Base 1 Yaşında!

Sponsorlu İçerik

KriptoCuma etkinliğini kripto para piyasasında olup, bilmeyen yoktur. Bu etkinlikte Kripto Paralara dair konuşma ve tanışmanın ötesinde ülkemizde daha iyi hale getirilecek sektörün ayrıntıları da bu buluşmada konuşulur. Kripto Cumanın nasıl başladığını dünden bugüne geliş hikayesini Volkan Korkmaz ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda bulabilirsiniz. Bugün ki Kripto Cumanın diğer cumalardan ayrı bir özelliği var. Altcointurk Trader Base 1. Yaşını kutluyor.

Sosyal Medyada Yeni Akım

Ülkemizde kripto paraların hatırı sayılır bir noktaya gelmesinde önemli bir yeri var Altcointurk Ailesinin. Kripto Cuma etkinliği ile başlayıp daha bir çok etkinliğin mimari görevini de üstleniyor olması bir çok kullanıcının takdirini kazanmış durumda. Eğitim, seminer, toplantılar ile daha bilgin bir Kripto Piyasası için çalışmalar yapan Altcointurk Trader Base, bugün ki KriptoCuma ile beraber yeni bir yaşın ilk adımını atıyor. Sosyal medyada #sendegeliyormusun hashtagı ile birbirlerine davet gönderen ünlü türk fenomenlerin de katılımıyla eşsiz bir KriptoCuma kutlaması gerçekleşeceğe benziyor.

EnKriptoHaber olarak Altcointurk Trader Base‘nin 1. Yaş Gününü Kutluyor gösterdikleri başarının yeni yaşla beraber katlanarak ilerlemesini diliyoruz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, InstagramFacebookTwitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu