Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

BiKi.com Faizsiz Kaldıraç Ticaretini Başlattı

Sponsorlu İçerik

Kaldıraçlı ticaret birçok borsada standart haline geldi. CoinMarketCap‘te ilk 20 borsadan biri olan BiKi.com, yatırımcılara cazip faydalar sunan kaldıraçlı ticaret hizmeti başlattı.

Gelişmekte olan borsa, her zaman büyük borsaların standartlarını korumayı amaçlıyor. Bugüne kadar yeni ürünleri ve yenilikçi yapısıyla başarılı bir şekilde ilerliyor. 18 Aralık’ta beta sürümüne başlayan BiKi’nin spot kaldıraçlı ticareti, şu anda BTC/USDT, ETH/USDT, TRV/USDT çiftlerine kaldıraç imkanı sunuyor.

Marj ticareti olarak da bilinen kaldıraç ticareti, özellikle ayı piyasası dönemlerinde, portföy büyütmek için güçlü bir araç olarak görev yapıyor. Marj ticareti doğası gereği daha riskli olmakla birlikte, daha büyük karlar elde etme olasılığını ortaya çıkarıyor. Önemli olan, karların büyümesine izin verirken kayıpları azaltmaya çalışan risk yönetimi stratejisi geliştirmektir.

BiKi’nin Pozisyona Göre Kaldıraç Modeli

Kripto para ticaretinde piyasa oynaklığının farkında olan BiKi, yatırımcı riskini azaltmak için pozisyona göre kaldıraç modeli kullanıyor. Tam pozisyon kaldıraçla, bir tüccar her şeyi kolayca kaybedebilir. BiKi’nin pozisyona göre modeli kayıpları etkili bir şekilde kontrol etmek için geliştirildi. Böylece her pozisyonun karı ve kaybı diğer hesaplardaki fonları etkilemez.

Bir örnek vermek gerekirse, BiKi’nin kaldıraçlı ticaretini kullanarak, BTC ve ETH’de aynı anda uzun bir pozisyon açarak 3 kat kaldıraçla ticaret yapabilirsiniz. Diyelim ki BTC yükseldi ve ETH %30 düştü. Tam konum modunda, tüm kaldıraçlı konumlar marjları paylaşır, bu nedenle BTC konumunun karı ETH konumunun kaybolmasıyla tüketilir. BiKi’nin pozisyona göre kaldıraç modeli altında, bir pozisyonun marjı sabittir. Böylece ETH pozisyonları riski BTC pozisyonları üzerinde herhangi bir etki yaratmaz. Her pozisyon riskten arındırılıyor ve BiKi’nin pozisyona göre kaldıracı, yatırımcıların risk kontrol stratejilerini daha iyi uygulamalarını sağlıyor.

BiKi’nin pozisyona göre modeli 3 kata kadar kaldıraç özelliğini de destekiyor.

Kullanıcı Odaklı Platform

Borsa, yeni kaldıraçlı ticaretin önümüzdeki ay içinde birçok kullanıcıyı çekmesini ve platformun ticaret hacmini önemli ölçüde artırmasını bekliyor.

Kaldıraçlı ticaret hizmeti, platformun kullanıcılarına fayda sağlamak ve kâr etmek için fırsatları optimize ederek borcun en son kullanıcı odaklı özelliğini işaretler.

Diğer kullanıcı odaklı girişimlerin yanı sıra BiKi, işlem ücretlerinin %100‘ünün BIKI‘yi geri almak ve yakmak için kullanıldığı ve token sahiplerinin değerini artıran BIKI platform para birimi ile ‘aşırı deflasyonist modeli’ kurdu.

Yakın zamanda piyasaya sürülen BiKi Madencilik Havuzu, pazardaki en yüksek yıllık (%20) getiriyi sunuyor.

Platform ve kullanıcıları arasında kazan-kazan durumu elde etmek ümidiyle kullanıcılara büyük önem verilen BiKi borsasının her zaman temel odak noktası olmuştur . Kullanıcılarının sadakatini korumak için böyle bir odak noktası, herhangi bir ayı koşusu ile borsanın büyümesinde etkili olacaktır.

BiKi.com Hakkında

Merkezi Singapur da olan ve CoinMarketCap‘te ilk 20‘de yer alan küresel bir kripto para borsasıdır. BiKi.com, 150’den fazla kripto para ve 280 ticaret çifti ile hizmet veriyor. BiKi.com en güvenli, en istikrarlı ve en etkili kripto para alım satım platformunu sağlamaya odaklanıyor. İşlem ücretlerinin %100‘ü platform tokeni BIKI’nin geri alınması ve yakılmasında kullanıyor. Ağustos 2018’deki resmi açılışından bu yana BiKi.com, 2 milyon kayıtlı kullanıcı, 130.000 günlük aktif kullanıcı, 2.000′in üzerinde topluluk ortağı ve 200.000 topluluk üyesi ile dünyanın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olarak kabul ediliyor. BiKi.com, Huobi‘nin kurucu ortağı Du Jun, Genesis Capital Zhu Huai Yang, FBG Capital, ChainUP ve diğer şirketlerden yaklaşık 10 Milyon$ yatırım aldı.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu