ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance Aniden Bakıma Girdi!

Sponsorlu İçerik

Kripto para ticareti devi Binance aniden bakıma girdi. Birçok yatırımcı açık pozisyonlara sahip olduğundan ve daha önceden bilgilendirilmedikleri için tepki gösteriyor.

Borsa tarafından yapılan duyuruda, platformun geçici bir sistem bakımı yürüttüğü belirtiliyor. Mevduat, para çekme ve her türlü alım satım da dahil olmak üzere tüm işlemler, tüm hesap türleri arasındaki varlık transferleri ile birlikte askıya alındı.

Ancak, Binance Futures ile alım satım işlemleri devam ediyor. Şirket, mümkün olan en kısa sürede ticarete devam etmek için elinden geleni yapmayı vaat ediyor.

Binance borsası, 2019 yılında yine benzer bir şekilde bütün işlemleri durdurup planlanmayan bakım olduğunu açıklamıştı. Ancak, daha sonra borsanın hacklendiği ortaya çıktı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konu hakkında yaptığı açıklamada fonların güvende olduğunu ve paniğe gerek olmadığını belirtti.

Yorum dizisindeki yanıtlara bakılırsa, topluluk durumdan mutlu ya da hoşgörülü olmaktan çok uzak. Bazıları işlem emirlerinin açık olduğunu bildiriyor. Diğerleri, Binance‘ı bakımın ne kadar zamanda biteceğini açıklamadığı için profesyonel olmamakla suçluyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu