ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Binance, Avustralya’ya Yardım Elini Uzattı!

Sponsorlu İçerik

Avustralya‘da, kontrol altına alınamayan orman yangınları nedeniyle 10 milyon hektarlık arazi kül oldu. 2500 bina yıkıldı, 25 kişi ve 500 milyon hayvan öldü.

Hükümetler, özel kurumlar, ünlüler ve sıradan insanlar da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından birçok kurum ve insan, Avustralya’ya yardım ve bağışlar yaparak ülkenin mevcut durumuna destek veriyor.

En son bağışlardan biri, dünyanın önde gelen kripto borsası Binance‘ın Blockchain tabanlı yardım bölümü olan Binance Charity Vakfından geldi.

Binance Charity 7 Ocak’ta, Avustralya için fon toplamak amacıyla yeni yardım projesi olan Avustralya Bushfire Bağışları‘nın öncüsü olarak 1 Milyon$ değerinde BNB bağışında bulunduğunu açıkladı.

Binance’e göre, yeni girişimle toplanan fonlar felaketin etkisini hafifletmek ve daha sonra restorasyonu kolaylaştırmak için kullanılacak.

Gelişmeden bahseden Binance CEO’su Changpeng Zhao, Avustralya’ya yayılan yangınları ve insan yaşamları, mülkleri, hayvanları ve ekolojisi üzerindeki etkilerini izlemenin üzücü olduğunu belirtti.

Avustralya Bushfire Bağışı yardım projesine katılmak isteyen kripto para topluluğunun üyeleri, merkezi olmayan ve şeffaf olan Binance Charity platformunda Binance Koin ile bağış yapabilirler.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu