Nedir? Nasıl? Neden?

Binance CEO’su BNB ve BTC’lerini satmadığını açıkladı

Sponsorlu İçerik

Binance CEO’su Changpeng Zhao, ayı hakimiyetindeki kripto para piyasası döneminde dikkat çeken bir açıklama yaptı. Zhao, Twitter’da kendisine sorulan bir soruya “Hala aynı miktarda Bitcoin ve BNB’ye sahibim” yanıtını verdi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, düşüş döneminde herhangi bir BTC yada BNB token’ı satmadığını açıkladı. Afrika gezisinde olan Zhao, Twitter hesabından attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Afrika, kripto benimsemeye hazır. %10-20 bankada. Finansal erişim ve katılıma ihtiyacınız var. Blockchain bunu bir akıllı telefonla sağlıyor.”

Bir takipçisi tarafından sorulan “Doğruyu söyle, geçen hafta ne kadar para kaybettin?” sorusunu yanıtlayan CZ, “Aynı miktarda BTC ve BNB’ye sahibim” dedi. Bir başka takipçisi ise “Aynı miktardaysa, neden daha ucuza daha fazlasını almıyorsunuz?” diye sordu. Bu soruyu da kısaca yanıtlayan Zhao, “Fiat parası yok” dedi. Daha önceki röportajlarının çoğunda CZ, hiç fiat para tutmadığını ve %100 kripto para yatırımı olduğunu belirtti.

Evini satıp Bitcoin almıştı

Zhao, bir süre önce verdiği röportajda geçmişte yaşadığı zor günlerden bahsetmiş ve 2014 yılında BTC almak için evini sattığını ve satıştan kısa bir süre sonra en büyük kripto para biriminin 600 dolardan 200 dolara düştüğünü söylemişti. Buna rağmen o dönemde herhangi bir satış yapmadığını belirten Binance CEO’su, o dönemde satın aldığı Bitcoin’lerin neredeyse tamamını bugün bile elinde tuttuğunu ifade etti.

Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre Zhao’nun serveti şu anda 18.7 milyar dolar civarında, ancak Bitcoin 60.000 doların üzerindeyken bu rakam 100 milyar doların üzerindeydi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu