Nedir? Nasıl? Neden?

Binance CEO’su;WazirX Mükemmel Bir Ortak!

Sponsorlu İçerik

Malta merkezli kripto para birimi borsası Binance, oldukça hareketli bir yıla tanık oldu. Changpeng Zhao liderliğindeki platform, borsanın çeşitli coğrafyalara girdiğini açıkladıktan sonra küresel genişlemeye bakıyor gibi görünüyor. Hindistan, Binance’in küresel genişleme yolunda son ülkesidir ve CZ liderliğindeki borsa yakın zamanda Hindistan’ın önde gelen kripto para birimi borsası olan WazirX’i satın aldığını açıkladı. Binance CEO’su CZ, bu satın alma işlemine son görüşme sırasında değinirken, borsa ekosistemindeki birçok güncellemeden bahsetti.

Hindistan’daki kripto senaryosu belirsizliğini koruyor. CZ, Hint hükümetinin konuyla ilgili bir pozisyon almadığı halde, Bitcoin’in ülkede hâlâ yasal olduğunu söyledi. Changpeng Zhao, hükümet şu anda yasama müzakeresinden geçen taslak tasarıyı kabul ederse, bazı yasal çıkarımlarla karşılaşılmasını beklemektedir.

CZ, Binance’in WazirX’te mükemmel bir ortak bulduğuna inandığını ve Binance’in yalnızca milyarlarca piyasaya erişmesine izin vermeyecek, aynı zamanda kriptoya erişimine de olanak sağlayacağını belirtti.

Binance, kısa bir süre önce ülkede tam teşekküllü bir borsa kurulabileceğini ima ederek, Avustralyalılar Binance Lite için bir platform oluşturdu. Bugünün erken saatlerinde Binance, TravelbyBit ile ortaklığını ilan etti ve görüşme sırasında CZ, ekibin aynı şekilde Avustralya hükümeti, özellikle de Avustralya Başbakanı ile görüşmelerde bulunduğunu açıkladı. Platform, ülkede kripto para birimlerini ödeme olarak kabul eden dükkanlara sahip olacak bir kripto-sokak başlatmayı planlıyor.

Şu anda CoinMarketCap‘teki en büyük sekizinci kripto para birimi olan borsanın yerel kripto para birimini ilgilendiren gelişmelere ilişkin olarak, CZ ekibin BNB‘yi desteklemek için çalıştığını ve bunun için çeşitli kullanım durumlarını ortaya koydu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu