ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance Charity, Corona Tedavisi İçin Bağışlar Yapıyor!

Sponsorlu İçerik

Binance Charity Vakfı, ölümcül corona virüsünün patlak vermesinin çok büyük sayıya ulaştığı Çin‘in Wuhan bölgesindeki hastanelere gerekli tıbbi yardım, araç ve para bağışlarının sağlanmasında önemli bir rol oynuyor. Binance liderliğindeki organizasyon, dünyanın dört bir yanından nitelikli tıbbi malzeme arayıp ve bunları doğrudan enfekte bölgelerindeki hastanelere teslim ediyor.

2020’nin başlangıcından beri Çin, kanatlarını dünyanın farklı bölgelerine genişleten bulaşıcı corona virüsünün kötülüğü altında mücadele ediyor. Dünyanın dört bir yanından hükümetler, vatandaşlarını hastalıktan etkilenmekten korumak için mücadele ediyorlar. Fakat şu anda bir tedavi için güçlü bir çözüm yolu yok. Kripto arenası, hükümetin tedavi operasyonlarını kanalize etmesine yardımcı olmak için aktif rol oynuyor ve Binance bu sürece liderlik ediyor.

Raporlara göre, 23 Şubat 2020’ye kadar Binance Charity, 50.000 çift nitril eldiven, 100.000 çift lateks eldiven, 100.000 çift PVC eldiven, 28.000 maske, 9 sterilizatör, 173 varil dezenfektan sıvı, 20.000 test kiti, ve Hubei, Guangxi ve Shanghai gibi bölgelerde 116 hastaneye ve sağlık ekibine 1000 koruyucu giysi teslim etti. Şirket, İsrail‘den 2.300 koruyucu giysi ve ABD‘den 28.800 maske ile 388 oksijen makinesi satın aldı.

Bu malzeme ve hizmetler Jinyintan Hastanesi, Birlik Hastanesi vb. Gibi büyük hastanelerin yanı sıra Dawu Halk Hastanesi ve Yunmeng Chengguanzhen Sağlık Merkezi gibi köy bölgelerindeki küçük hastanelere de sunuluyor. Binance Charity yardım elini ancak dünyanın dört bir yanından gelen Binance Melekleri ve gönüllülerden yardım aldıktan sonra sunabilmişti.

Binance Charity Başkanı Helen Hai:

“Wuhan’a yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ve Çin’in sonunda yeni coronavirüs ile mücadeleyi kazanacağına inanıyoruz ”

Binance topluluğu, Çin hükümeti ve coronavirüs salgınına karşı mücadele eden insanlarla ayakta durmak konusunda oldukça kararlı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu