ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Binance, Euro İçin Ticaret Çiftlerini Ekledi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Malta merkezli Binance, Euro‘ya karşı BTC, ETH, XRP, BNB, BUSD ve USDT için alım satım işlemlerini başlattı. Yeni eklemelerle, kripto para borsasında artık Avro’ya karşı 6 kripto ticaret çifti var.

Binance daha önce Euro cinsinden kripto para satın almak için ödeme çözümlerini eklemişti. Ancak, Euro cinsinden herhangi bir işlem çifti mevcut değildi. Mevcut gelişme, kripto para tüccarlarının yukarıda bahsedilen kripto para birimlerini doğrudan Avro cinsinden ticaretine yardımcı olacaktır.

Aralık 2019’un başlarında platform, Rus Rublesi (RUB) ticaret çiftlerini USD ticaret pazarına eklemişti. Binance, bunu yaparak kullanıcıların yerel para birimi Binance Coin (BNB) dahil olmak üzere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve RUB‘a karşı XRP ticareti yapmalarına izin verdi. Binance, 25 Aralık 2019‘da Türk Lirası fiat ağ geçidini ekleyerek Türkiye pazarına hitap etti ve kullanıcıların Türk Lirası (USDT/TRY) ve Rus Rublesi (USDT/RUB) ile Tether (USDT) ticareti yapmalarına izin verdi.

2 Ocak’ta, Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamaya göre, 2020 için büyük planlarının olduğunu söyledi. Zhao, standart çalışan hisse senedi mülkiyet planının yerini almak üzere tasarlanmış yeni bir “teşvik yapısı” geliştirmenin 2020 hedefleri arasında olduğunu belirtti.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu