ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, Fiat Paraları Eklemeye Devam Ediyor!

Sponsorlu İçerik

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan Binance, Tayland Bahtı (THB) fiat kanallarını açmak için Tayland’daki en eski dijital varlık borsalarından Satang Corporation ile işbirliği yaptı.

Zcoin’in yaratıcısı ve Satang’ın kurucularından Poramin Insom:

“Dijital varlıkları Tayland’daki kitlelere taşımak ve Tayland’ın dijital ekonomisini ilerletmek için Binance ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu, Tayland’ın dijital varlık ekosisteminde dikkat çekici bir gelişmeyi işaret ediyor. Sadece fiat para birimine alternatif olarak değil, alana güç veren teknolojiye odaklanıyor.”

Ancak bu, Binance ekosistemindeki tek gelişme değil. Çünkü borsa, Avustralya Doları (AUD) desteği sağlamak için küresel bir fiat geçiş çözümü olan Banxa ile de işbirliği yaptı.

Banxa CEO’su Holger Arians:

“Tek bir entegrasyonla, ortaklarımız hem yerel hem de küresel ödeme seçeneklerinden yararlanırken Banxa tüm düzenleme, uyumluluk ve ters ibrazlarla ilgileniyor. Binance’ı büyüyen iş ortakları ekosistemimize davet etmekten ve Binance ekibiyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, 2020’de Binance’ın 180 fiat para biriminin tümünü desteklemeyi planladığını açıklamıştı. Dün borsa, Visa kartlarını kullanarak İsveç Kronu ve Polonya Zlotu ile kripto para satın almak fiat desteği eklendiğini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu