ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance Futures Rekorlara Koşuyor!

Sponsorlu İçerik

Binance Futures, 6 ay önce başlatıldı ve haftalık hacmini 10 Şubat’tan itibaren 50 milyon$ ‘dan 16 milyar$ ‘a çıkarmayı başardı. Yeni ürünlerin tanıtımı da dahil olmak üzere çeşitli faktörler sayesinde genişlemesi mümkün oldu.

Binance Futures’ın büyümesi rekabetçi bir pazarın ortasında geliyor. Bakkt ve Bitfinex dahil olmak üzere diğer büyük oyuncular da Bitcoin türevlerini piyasaya sürdü.

Binance, yatırımcıların vadeli işlem platformunu tercih etmelerinin nedenlerinden birinin, fonları spot ve vadeli hesaplar arasında taşırken ücret harcamak zorunda kalmadan tüm ekosisteme erişebilmeleri olduğunu iddia ediyor.

Binance Futures’ın rekabetçi kalmasına yardımcı olan bir diğer faktör de, vadeli işlem sözleşmelerinin spot enstrümanları simüle etmesi. Bu da kalıcı sözleşmelerin USDT cinsinden olması nedeniyle elde edildi.

Kullanıcılar şu anda; BTC, ETH, XRP, EOS, LTC, BCH, TRX, ETC, LINK, XLM, ADA, XMR, DASH, ZEX, XTZ, BNB, ATOM, IOTA, ONT, BAT, NEO ve VET ile USDT‘ye karşı işlem yapabiliyorlar.

Altcoin’ler Daha Fazla İlgi Çekiyor

Binance Futures, altcoin portföyünü genişletmeye başladığında, altcoin piyasalarındaki açık faiz ve günlük hacim BTC / USDT‘ye yaklaştı. Aslında, altcoin sürekli piyasalarının toplam günlük hacmi Şubat ayı ortasındaki günlük BTC / USDT vadeli işlem hacmini aştı.

Toplamda, altcoin piyasalarına açık faiz, yılın başında 20 milyon doların altında iken, Şubat ayı ortasından itibaren 191 milyon doların üzerine çıktı. Aynı dönemde, Binance Futures’a altcoin piyasalarındaki açık faiz, toplam açık ilgi %10’ndan %40’a yükseldi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu