Nedir? Nasıl? Neden?

Binance Ve Brave’den Dev Ortaklık!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, Brave Software ile yeni bir ortaklığa girdi. Brave tarayıcısının kullanıcıları, Binance widget adı verilen yeni bir tarayıcı üstü özelliği aracılığıyla kripto paralar ile sorunsuz bir şekilde işlemlerini kolayca yapabilecekler.

Popüler kripto para borsası Binance, Brave tarayıcısının sekme sayfasında özel olarak tasarlanmış bir widget‘a sahip olacağını bildirdi.

Binance Widget seçildiğinde, Brave tarayıcı kullanıcılarının borsanın web sitesine doğrudan erişmesine izin veriyor. Böylece, kripto para yatırma, satın alma, satma ve bakiyelerin özetleri görüntüleme gibi çeşitli seçeneklerden yararlanabilecekler. Tüm bu işlevler tarayıcıdan ayrılmadan uygulanabilecek.

Brave, kripto para alım ve satımı için entegre işlevsellik sunan tek tarayıcı olacak. Ürün yayınlandıktan sonra, Brave‘da varsayılan olarak etkinleştirilecek, ancak kullanıcılar manuel olarak kapatabilir ve doğrudan yeni sekme sayfasından gizleyebilir.

Yeni özellik bugünden itibaren Brave’nin Nightly masaüstü sürümünde bir Beta sürümü olarak kullanıma sunuldu. Genel masaüstü sürümü için entegrasyon dahil olmak üzere tam ürün Nisan ayında piyasaya sürülecek. Daha sonra, her iki şirket de Binance widget‘ını mobil platformlarda tanıtacak.

Brave CEO‘su ve kurucu ortağı Brendan Eich‘e göre, yeni widget‘ın birincil amacı kripto para alım ve satım sürecini daha sorunsuz ve basit hale getirmek.

Brendan Eich:

“Brave, kripto para ticareti ana akım haline getiriyor ve kullanıcıların işlemleri kolayca yapmalarını sağlıyor.”

Binance CEO‘su Changpeng Zhao (CZ), widget‘ın güvenliğini ve sadeliğine vurgu yaptı.

“Brave’nin gizlilik odaklı tarayıcısındaki Binance widget’ı, kripto para satın almanın ve satmanın daha güvenli bir yolunu sunacak ve aynı zamanda Binance ekosistemindeki kullanıcı sürtünmesini azaltacak. Kripto para ile etkileşimi daha da kolaylaştırmak ve yakın gelecekte daha fazla fayda sağlamak için Brave ile uzun vadeli ortaklığımızı dört gözle bekliyoruz.”

Brave’nin yerel kripto para birimi olan Basic Attention Token (BAT) duyurudan sonra % 15.17 oranında yükselerek 0.15 $’dan işlem görüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu