ManşetNedir? Nasıl? Neden?

BitGo Kurumsal Yatırımcılar İçin Genişlemeye Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Blockchain finansal hizmetler sağlayıcısı BitGo, dijital menkul kıymetler için bir platform olan Harbor‘u ve onun broker-bayi ve transfer acentesi yan kuruluşlarını satın adı. Satın alma, BitGo‘nun kurumsal yatırımcılar için daha geniş bir dijital varlık sınıfını ele alma yeteneklerini genişletmeyi ve tam kapsamlı bir dijital varlık çözümü için temel oluşturmasına yardımcı olacak.

BitGo, kurumsal müşterilere dijital varlıklar için güvenlik, saklama ve likidite çözümleri sunar. Harbor‘un satın alınması, BitGo’un, BitGo Staking‘in temelini oluşturan ölçeklendirme, programlı olarak bölme altyapısının dağıtımında bir lider olan Hedge‘yi satın almasından sonra geldi.

BitGo CEO’su Mike Belshe:

“Vizyonumuz her zaman cüzdan ve saklama hizmetinden daha büyük olmuştur ve Harbor’ı satın almak BitGo’nun finansal hizmetler için yeni bir dijital altyapı oluşturma vizyonunu daha da ileri ye taşıyor. Katılımcıların eninde sonunda dijital paralar için güvenilir, tam çözümlere ihtiyaç duyulacağına inanıyoruz ve artık BitGo, pazar geliştikçe kurumsal gereksinimleri karşılamak için iyi bir konuma sahip.”

Harbor, 2017 yılında güvenlik token ihraççıları için tek durak platformu olmak amacıyla kuruldu. Andreessen Horowitz, Craft Ventures, Fifth Wall, Valor Equity Partners ve VY Capital gibi önde gelen risk sermayesi şirketlerinden yatırım aldı.

Kasım 2019’da Harbor, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile kayıtlı bir transfer acentesi haline geldi.

Harbor CEO’su Josh Stein:

“BitGo, Harbor’un kuruluşundan beri önemli bir ortak olmuştur. BitGo İş Cüzdanları ve BitGo Custody’yi Harbor’un hizmetlerine entegre etmek için yakın bir şekilde çalıştık. Harbor, dijital varlıkların broker-bayi ve transfer acentesi iştiraklerimiz aracılığıyla BitGo’ya dijital menkul kıymetlerin yaşam döngüsü için tamamlayıcı bir teknolojinin yanı sıra önemli hizmet özellikleri de sunmaktadır.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu