ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bitmain, madencilik makinelerinin teslimatını erteledi

Sponsorlu İçerik

Bitmain, kurucu ortaklar arasındaki güç savaşından dolayı Bitcoin madencilik makineleri teslimatını üç ay erteledi.

Bitmain’in resmi Wechat hesabındaki bir yayına göre, Bitcoin madencilik makine siparişleri Haziran ve Temmuz aylarında teslim alması gereken müşteriler Eylül ve Ekim aylarına kadar beklemeleri gerekiyor. Bu Bitcoin madencilik makineleri genellikle teslimattan üç ay önce sipariş ediliyor. Çinli üretici sevkiyatı üç ay erteledi. Bu da ertelenen teslimatların Mart ayı civarında sipariş edilmiş olabileceği anlamına geliyor. Bu durum etkilenen Bitcoin madencileri için altı aylık bir beklemeye neden oluyor.

Bitmain duyuruda, sevkıyattaki gecikmenin “şirket yönetimine harici müdahalenin” bir sonucu olduğunu söyledi. Çinli Bitcoin madencilik makine üreticisi, gönderilerde gecikmeler için tazminat olarak müşterilerine iki seçenek sunuyor. İlk seçenek, müşterilere teslimatların hızlı bir şekilde takip edilmesini talep ederek şirkete yazmalarını istiyor. Müşteriler, talebi gönderdikten 60 gün sonra ekipmanı almazlarsa, para iadesi isteyebilir.

İkinci seçenek, müşterilere şu an ile fiili teslim tarihi arasındaki madencilik gelirine eşdeğer nakit kuponlar sunuyor. Bu nakit kuponlar gelecekteki siparişler için ödeme yapmada kullanılabilecek. Ancak, her iki seçenek birlikte kullanılmayacak.

Bitmain’in kurucu ortakları savaşmaya devam ediyor

Bitmain’in kurucu ortakları Jihan Wu ve Micree Zhan şu anda şirketin kontrolü için zorlu bir mücadele içindeler. İki kurucu şirketi uzun yıllar boyunca beraber işletti. Ancak Zhan tartışmalı koşullarda geçen Ekim’de Wu tarafından aniden şirketten çıkarıldı. Bu yılın başlarında, Çin’deki bir mahkeme Zhan’ın lehine karar vererek şirkette bir dereceye kadar iktidara gelmesine izin verdi. Zhan şirkette %37 hisseye sahip. Şu anda Bitmain’in Shenzhen merkezli operasyonlarının kontrolünü ele geçirdi.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu