Nedir? Nasıl? Neden?

BitMEX borsası 14 kripto para birimini listeledi

Sponsorlu İçerik

En büyük türev kripto para borsalarından olan BitMEX, kısa zaman önce spot piyasasına girerek diğer kripto borsalarının da listelediği 14 token’ı 1 aylık süre içinde bünyesine dahil etti.

BitMEX, artık spot işlemlerde önem veren yeni politikasına son gaz devam ediyor. 1 ay gibi bir sürede borsa 14 yeni kripto parayı sistemine ekleyecek. Geleneksel bir kripto borsası olmak isteyen BitMEX, takas sözleşmelerinin trade edilmesini sağlıyor. Borsa, son adımı ile içinde OKX, FTX ve Cryptocom gibi token’larının da olduğu coin’leri ekledi.

Borsanın geçen aydan bu yana eklediği token’ların listesi şöyle: USDC, TRON, SOL, DAI, FTM, BUSD, AAVE, SHIB, WTC, $CRO, MANA, FTT, SAND, OKB.

BitMEX CEO’su Alex Höptner, yeni eklemeler yapılarak değişen şirketin politikasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Sektör olgunlaştıkça ve daha fazla insan yatırım yapmak için piyasaya dahil oldukça, hizmet sağlayıcısı olan bizler de bu trendlere uyum sağlamak zorundayız. İhtiyaçları insanlara sağlamak durumunda olan şirketleriz. Spot piyasa sektörüne girmemiz bizim için stratejik bir değişiklik oldu.”

CEO, Hayes ve Reed’in yerine gelmişti

Bilindiği üzere Höptner, BitMEX borsasının kurucularından olan Arthur Hayes, Ben Delo ve Samuel Reed’in, ABD bankacılık kanunlarını ihlal ettikleri gerekçesiyle tutuklanmalarının ardından borsanın yeni CEO’su olmuştu. Daha sonra kefaletle serbest bırakılan Hayes, Delo ve Reed ek olarak Arthur Hayes, 6 ayda ev hapsi cezası almıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu