ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bitmex, COVID-19 ile mücadelede yerini aldı

Sponsorlu İçerik

Önde gelen türev platformu ve kripto para borsası BitMEX‘in operatörü olan HDR Global Trading Limited, COVID-19 Müdahale Fonu aracılığıyla yeni coronavirüs (COVID-19) salgınına karşı mücadelede desteğini açıkladı.

Bugün itibariyle, dünya çapında teyit edilen vaka sayısı 2 milyon 400 bine ulaştı. Araştırmacılar ve bilim adamları hala COVID-19 salgınına bir çözüm bulmak için mücadele ederken rakamlar artmaya devam ediyor.

BitMEX, 2.5 milyon dolar bağışladı

BitMEX borsası, bugün yaptığı açıklamasında, dünya çapındaki dört kar amacı gütmeyen kuruluşa salgına yanıt olarak küresel çabalarını desteklemek için 2.5 milyon dolar bağış yaptığını açıkladı.

Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, Gates Philanthropy Partners, Nuclear Threat Initiative, OpenMined ve Our World in Data (OWID). Bu kuruluşlar 300.000 ile 1.000.000 dolar arasında hibe alacak. Dört kuruluş COVID-19 ile mücadelede gösterdikleri çabalardan dolayı seçildi.

BitMEX, bu kuruluşlara daha fazla finansman sağlamanın, virüsle mücadeledeki yanıtlarını artırmaya ve gelecekte büyük pandemilerin risklerini azaltmaya yardımcı olacağını belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu