ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bittrex Global, Yeni Hizmetlerini Tanıttı!

Sponsorlu İçerik

Lihtenştayn merkezli kripto para borsası Bittrex Global, bugün platform kullanıcılarına kripto para ticareti yaparken ek avantajlar, kontrol ve esneklik kazandıracak yeni özelliklerini tanıttı.

Bu özellikler arasında kredi kartı desteği, mobil cihazlarda koşullu siparişler ve müşterilerin yeni kullanıcıları davet ederek indirim kazanabileceği bir tavsiye programı yer alıyor.

Kredi kartı desteği, müşterilerin Bittrex Global web sitesinden olduğu gibi mobil cihazlarından da kripto para satın almak için kredi ve banka kartlarını kullanmalarını sağlayacak. Bu özellik başlangıçta İngiltere, Almanya, Fransa ve Hollanda‘daki kullanıcılara tanıtılacak ve uluslararası olarak tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Bittrex Global COO’su Stephen Stonberg:

“Kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sunmanın yolları üzerinde sürekli çalışıyoruz. Gelişmiş bir mobil ticaret deneyimi en önemli önceliklerimizden biri ve bu yeni kredi kartı ağ geçidini oluşturmak, hem yeni hem de mevcut müşteriler için dijital varlık ticareti önündeki engelleri azaltmanın önemli bir yolu. Bu özellikler, Bittrex Global’in dijital ticaret için en iyi ve en güvenli platformu sağlama arzusunu planladığımız birçok özellikten birincisi.”

Koşullu siparişler de Bittrex Global uygulamasına ekleniyor ve kullanıcıların işlemlerinde kullanıcılar için önemli bir risk yönetimi aracı olan ”stop limit” siparişleri vermelerine olanak tanıyacak.

Buna ek olarak, Bittrex Global’in müşterileri, bir referans kodunu paylaşmalarını sağlayan yeni bir programdan da yararlanabilecekler. Yeni bir kullanıcı, referans kodunu kullanarak Bittrex Global‘e kaydolduğunda ve ilk ticaretini tamamladığında, yönlendiren, ticaret komisyonunun yüzdesinden ve gelecekteki ek işlemlerinden kazanç elde edebilecek.

Bu özellikler hem Bittrex Global web sitesinde hem de yeni mobil platformda mevcut olacak.

2014 yılında kurulan kripto para borsası Bittrex, alım satım işlemleri, dijital cüzdanlar ve güvenlik uygulamaları hizmetleri veriyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu