Nedir? Nasıl? Neden?

Citigroup, kripto para hizmetlerini başlatmayı düşünüyor

Sponsorlu İçerik

Amerikan Bankacılık devi Citigroup, kripto ticareti, saklama ve finansman hizmetlerini başlatmayı düşünüyor.

Citigroup, artan müşteri ilgisinden dolayı kripto para hizmetlerini başlatmayı düşünüyor. Bankanın uluslararası kur departmanı başkanı Itay Tuchman, şirketin müşterilere dijital varlıklardaki işlemlerin ticareti, saklama ve finansmanı için hizmetler sağlama olasılığını araştırdığını söyledi.

Tuchman, şirketin güvenliğine, müşteriler için yararlı olduğuna ikna olur olmaz böyle bir hizmeti sunacağını ve aynı zamanda finansal düzenleyicilerin desteğini de alacağını vurguladı. Banka, büyük varlık yöneticileri de dahil olmak üzere çok çeşitli müşterilerden bitcoin’e artan bir ilgiye tanık oluyor.

Daha önce, Amerikan bankası Goldman Sachs‘ın müşterilerine fiat para biriminde ödeme alarak bitcoin oranındaki değişikliklerden para kazanma fırsatı sunacağı biliniyordu.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu