Nedir? Nasıl? Neden?

Kripto para borsası Coinbase halka arza hazırlanıyor!

Sponsorlu İçerik

ABD merkezli kripto para borsası ve endüstrideki en büyük şirketlerden biri olan Coinbase halka açılmaya hazırlanıyor.

Reuters’ın haberine göre, kripto para borsası Coinbase, borsa listesi için hazırlıklar yapmaya başladı. Prosedür başarılı olursa, Coinbase halka açık ilk ABD kripto para borsası olacak. Ancak, listenmesi için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun onayına ihtiyacı var. Eğer SEC onayını alırsa, bu kripto para topluluğu için ciddi bir zafer ve büyük bir yasal onay olacak.

Konuyu bilen kaynaklar, Reuters’e, şirketin aslında geleneksel Halka Arz (IPO) yerine doğrudan bir ilan aracılığıyla halka açılma seçeneklerini araştırdığını söyledi.

Coinbase’in ABD’de önemli bir borsaya girmesi, daha fazla farkındalığa ve kripto paraların kamuoyunda daha iyi algılanmasına yol açabilir. Ayrıca, borsa listesine girerse, bu kripto paralara ilgi duyan kurumsal yatırımcıları cezbedecektir.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu