ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Coinbase, Uluslararası Saklama Hizmeti Sunacak

Sponsorlu İçerik

Coinbase, kripto para mevduatlarını işlemek için bir Avrupa kuruluşu olan Coinbase Custody International‘ı piyasaya sürerek kurumsal saklama hizmetini genişletiyor. Coinbase, yeni varlığını İrlanda‘nın Dublin şehrinde başlattı.

Coinbase, bir blog yazısında İrlanda’nın Dublin şehrinde kurulan Coinbase Custody International’ın lansmanını duyurdu. Şirket, müşterinin uluslararası düzeyde saklama hizmeti talebinin küreselleşmelerini sağladığını belirtti. Coinbase, Avrupa ve ötesindeki kurumsal yatırımcıların taleplerini karşılamayı amaçlamakta.

Coinbase Custody International’dan ayrı bir kuruluş olan Coinbase, Ekim 2019’da İrlandalı yetkililerden e-para lisansı aldı. Coinbase saklama hizmetinde geçen Kasım ayında tutulan varlıklar 7 Milyar Dolar değerndeydi, ancak bu rakam iki ayda 8 Milyar Dolara çıktı. Şirket, uluslararası saklama misyonunun, kurumsal düzeyde en geniş dijital varlık kapsamını sağlamayı amaçlıyor.

Coinbase, Çarşamba günü Surojit Chatterjee‘yi yeni Ürün Şefi olarak işe aldıklarını açıkladı. Surojit, 11 yıldır Google’da çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Şirket, Surojit’in kripto paraların Coinbase’in ürün paketi aracılığıyla milyonlarca kişi için erişilebilir hale getirmesinde kritik bir rol oynayacağını söyledi. Surojit, Google’da Ürün Alışverişinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Surojit, kripto para ve Blockchain teknolojisinin sınır ötesi ticareti artırarak, işlem maliyetlerini düşürerek ve daha yüksek güvenlik sağlayarak herkes için finansal sistemin açılmasına yardımcı olabileceğine inanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu