Nedir? Nasıl? Neden?

Crypto.com’dan, Covid-19 sürecini kolaylaştırmak için destek

Sponsorlu İçerik

Dünya çapında milyonlarca insanın evden çıkamaması nedeniyle, Crypto.com çevrimiçi alışverişi desteklemek ve tanıtmak için bir girişim başlattı.

Ödemeler ve kripto para platformu Crypto.com, alışverişlerde, gıda dağıtım hizmetlerinde, mağazalarda ve diğer satıcılardan mal almak için Crypto.com hediye kartları kullanıldığında 2X Ödeme Ödülü sunan bir kampanya başlattı.

Karantinadaki veya evden çıkamayanlar için çevrimiçi alışveriş yapan kişileri desteklemeye yönelik hizmet, dünyanın 24 ülkesinde mevcut. Şirketin paylaşımına göre, anlaşmalı mağazalarda alışveriş yapan kullanıcıların iki kat ödül kazanmasını sağlayacak.

Online Alışveriş İçin Token Geri Ödemeleri

1 Nisan’a kadar Crypto.com, alışveriş yapanların şirketin Pay Ödül programlarında kazandığı ödülleri ikiye katlayacak. Pay Ödül, kullanıcıların uygulamayı kullanırken CRO token harcamalarından belirli bir kısmını geri kazandıkları bir program.

Kampanya, kullanıcılara kitapçılardan, mağazalardan ve elektronik mağazalardan yapılan alışverişlerden % 5’e kadar geri kazanma hakkı tanıyacak.

Eğlence, market alışverişi ve oyun satın alımlarında % 10’a varan oranlarda geri ödeme sunuyor. Yiyecek teslim işlemleri, kullanıcıları % 20’ye kadar nakit iadesi ile ödüllendirecek.

Kampanya, insanların coronavirüs endişeleri ve dünya çapında bir dizi ülke ve şehirde uygulanmakta olan karantina nedeniyle evden çıkamayanlara yardımcı olmak için duyuruldu.

CoinGeck‘e göre, Crypto.com’un iki tokeni olan CRO ve MCO, 24 saat içinde sırasıyla % 11.9 ve % 13.2 oranında yükseliş katdetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu