ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Deutschebank Kripto Para Raporunu Yayınladı

Sponsorlu İçerik

Banka, dijital varlıkların nakit takas potansiyeline sahip olduğundan emin olduğunda kripto para cüzdan kullanıcılarının 2030 yılına kadar 200 milyona ulaşacağını tahmin ediyor. Deutsche Bank, Blockchain cüzdan kullanıcılarının büyümesini İnternet’in erken evrimi ile karşılaştırdığı ödemelerin geleceği hakkında yeni bir araştırma çalışması yayınladı.

Digital Currencies in Ultimate Hard Power Tool başlıklı araştırma raporuna göre, Blockchain’in çoğalma oranı, ilk yıllarında internet ortamının güçlenme dönemini yansıtıyor.

İnternet 25 yıldan kısa bir süre içinde yaklaşık 4 milyar kişiye ulaşırken, banka kripto para kabulünün tarihinin bu noktasında yaklaşık 300 milyon kullanıcıyı kapsayacağını öngörüyor.

Deutsche Bank’ın raporunun genel görünümü iyimserdir ve kripto para birimlerinin geniş kabul göreceği yakın bir gelecek öngörmektedir. Beklentileri ise 2030’a kadar 200 milyon kripto para cüzdan oluşturulması yönündedir.

Bununla birlikte, günümüzün benimsenme oranlarının değişmesi için bir katalizör gerekliği üzerinde durulmaktadır. Bankanın raporunda, Çin hükümeti, Google, Amazon, Facebook veya Apple ile birlikte kripto para birimlerinin önündeki bazı engelleri aşabilirse, kripto para birimlerinin daha cazip hale gelebileceğini gösteriyor.

Piyasa istihbaratı ve danışmanlık firması Mordor Intelligence tarafından hazırlanan son bir rapora göre, kripto para donanım cüzdanları pazarının önümüzdeki 5 yıl içinde %24.93 oranında büyümesi ve 2025 yılına kadar 708.37 milyon$ ‘a ulaşması bekleniyor.

Kripto paraları geleceğin ödeme sistemi olmayı kabul görmesi uzun vadede olsa kaçınılmaz olduğunu ortaya koymakta. Bu düşünceleri içeren banka raporları aktarılmaya devam ettikçe kripto paralar güç kazanmaya devam edebilecek ivmeye tutunabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu