Nedir? Nasıl? Neden?

Do Kwon’dan açıklama: Saklanmak için çaba göstermiyorum

Sponsorlu İçerik

Hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten yayınlanan Terraform Labs kurucusu Do Kwon, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kwon, saklanmak için hiçbir çaba göstermediğini ancak nerede olduğunu açıklamayacağını söyledi.

Bugün sabah saatlerinde Interpol, Güney Koreli yetkililerin kırmızı bülten talebini onaylayarak, Terraform Labs kurucusu Do Kwon için kırmızı bülten yayınladı. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik. Singapur polisinin Kwon’un orada yaşamadığına yönelik açıklamaları Güney Koreli yetkilileri harekete geçirerek, uluslararası bir kriz başlatmıştı. Açıklamalarında her seferinde işbirliği konusunda hevesli olduğunu fakat yerini belirtmek istemediğini söyleyen Kwon, yine Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kırmızı bültenle aranan Kwon, yetkililerin agresif tutumuna karşın oldukça rahat görünüyor. Attığı tweetlerde odasında oturarak kod yazdığını belirten LUNA kurucusuna, kendisi için yayınlanan kırmızı bülten hakkındaki düşünceleri soruldu. Kwon ise Interpol resmi web sitesinin linkini paylaşarak konu hakkında şöyle konuştu:

“Adında fark olan bir şey için kesinlikle hiçbir bildirimde bulunmaz. Burada aramaya çalıştım, hiçbir şey bulamadım…”

Do Kwon, şu anki konumu açıklanmamasına rağmen, “saklanmak için sıfır çaba sarf ettiğini” belirtti ve yürüyüşlere ve alışveriş merkezlerine gittiğini ekledi. “Hiçbir güvenlik kamerasının son birkaç haftadır bana rastlamamasının bir yolu yok.” diyen Kwon, onu nerede ziyaret edebilecekleri sorulduğunda ise “Twitter çapında bir davet” yayınlamadığını söyledi.

Güney Koreli yetkililer, LUNA ve TerraUSD’nin 40 milyar dolarlık çöküşünün ardından sermaye piyasası yasalarını çiğnediği iddiasıyla kurucu Kwon ve diğer 5 Terraform Labs yöneticisini arıyor…

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu