ManşetNedir? Nasıl? Neden?

E-ticaret Devi Libra Derneği’ne Katıldı

Sponsorlu İçerik

Kanada merkezli e-ticaret devi Shopify, Libra Derneği‘ne katıldığını duyurdu.

Shopify yaptığı açıklamada:

“Libra Derneği üyesi olarak, paranın daha kolay ulaşılmasını sağlayan ve her yerde tüccarlara ve tüketicileri destekleyen bir ödeme ağı oluşturmak için birlikte çalışacağız. Libra Derneği’nin bir parçası olduğumuz için heyecanlıyız ve projenin her yerde ticareti nasıl geliştirebileceğini dört gözle bekliyoruz.”

Geçen yaz resmi olarak başlatılan Facebook destekli kripto para projesine katılma hamlesi, Shopify‘ın büyüklüğü ve etkisi göz önüne alındığında dikkate değer bir gelişme. Shopify web sitesine göre, doğrudan kripto para desteği sunmasa da, Coinbase Commerce, BitPay, GoCoin ve CoinPayments Beta aracılığıyla alternatif ödeme yöntemlerine ek olarak kripto para ödemelerini kabul ediyor.

Shopify:

“Misyonumuz ticareti herkes için daha iyi hale getirmek. Zamanımızın çoğunu para ve bankacılığın çok uzak olduğu bölgelerde ticaretin nasıl daha iyi hale getirileceğini düşünerek geçiriyoruz. Bu yüzden Libra Derneği’ne üye olmaya karar verdik. Bu bir adım, ancak bu küresel soruna çözümün bir parçası olmak için atacağımız tek adım değil.”

Libra Derneği, henüz piyasaya sürülmemiş olan kripto para biriminin gelişimini denetleyen ve Libra ağı için teknik yol haritasının belirlenmesinde görev yapıyor. Ayrıca, seçilen belli konulardaki araştırmaları hızlı bir şekilde izlemek için teknik çalışma gruplarının oluşturulması ve sağlıklı bir Libra topluluğunun inşa edilmesi için çalışmalar yapıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu