Nedir? Nasıl? Neden?

Elon Musk: Dogecoin (DOGE) satmadım ve satmayacağım

Sponsorlu İçerik

Elon Musk, kripto topluluğu üyesi Dave Lee’nin, tweetine yanıt verdi. Tesla‘nın CEO‘su Elon Musk, Twitter üzerinden Dogecoin (DOGE) satışı yapmadığını ve üstelik coinlerin hiçbirini de satmayacağını açıkladı.

Aşağıda, Elon Musk’un Dogecoin hisselerini satmayacağını açıklamasına sebep olan Twitter konuşmasının ekran resmi yer alıyor.

Tesla’nın Elmas Elleri Var

Dogecoin, 0,30 Dolarlık Sağlam Destek Sunarak 50 Günlük Hareketli Ortalamadan Sıçradı

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, Dogecoin (DOGE), Bitcoin’in 30.000 $‘a düştüğü Çarşamba günkü kripto piyasası satışlarında 0.2111 $‘ı gördü. Dogecoin o zamandan beri 0,435 $’lık fiyatına geri döndü ve şu anda 0,36 $‘dan işlem görüyor. Bu sıçrama ile Dogecoin‘in fiyatı, aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi 50 günlük hareketli ortalamayı (beyaz) destek olarak geri almayı başardı.

Ayrıca grafikten, Dogecoin’in 0.35 $ ve 0.32 $ fiyat alanlarında önemli bir desteğe sahip olduğu gözlenebilir. Dirençlerle ilgili olarak, Dogecoin’in ileriye doğru ilerleyen bir makro seviyede mücadele etmesi için 0.45 $ ve 0.50 $‘ı vardır.

Günlük MACD, MFI ve RSI, Dogecoin için devam eden bir düzeltmeyi doğruluyor, ancak 50 günlük hareketli ortalamanın kaybedilmemesi koşuluyla DOGE hala yükseliş bölgesinde.

Unutulmaması gereken, Dogecoin fiyatının %100 teknik analizi takip etmediği. DOGE, Elon Musk’ın tweet’lerinden ve sosyal medya tartışmalarından oldukça etkilenen bir coin. Bu nedenle, yukarıdaki analiz, Dogecoin’i çevreleyen piyasa ortamının bir kılavuzu veya göstergesi olarak kullanılmalıdır.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu