Nedir? Nasıl? Neden?

Elon Musk, Twitter’ı istiyor: Satın alma teklifini yineledi

Sponsorlu İçerik

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ı satın alma kararını üçüncü kez değiştirdi ve platformu başlangıçta önerilen hisse başına 54.20 dolar teklifini yeniledi. Twitter yönetim kurulu üyeleri, 17 Eylül tarihinde mahkeme tarihi ile ilgili yasal yaptırım talep etmeden önce anlaşmayı onaylamak için oy kullanmıştı.

Elon Musk ve Twitter arasındaki dava gittikçe yılan hikayesine döndü. ABD medyasından Bloomberg’in yayınladığı raporda, kimliği açıklanmayan bir kaynağın Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak için yaptığı hisse başına 54.20 dolarlık teklifini yinelediği kaydedildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini yinelediğinden bu yana milyarder üçüncü kez fikrini değiştirdi. Musk’ın fikir değişikliği raporu CNBC tarafından doğrulandı.

Özellikle, sosyal medya devini satın almak için verilen 44 milyar dolarlık teklif, Eylül ayının başlarında Twitter yönetim kurulu tarafından kabul edilmişti. Bloomberg’in bildirdiği üzere Musk fikrini değiştirerek, Twitter’a teklif gönderdi.

Musk’ın yenilenen teklifinin haberi üzerine, Twitter hisseleri 49.00 dolar civarında yükseldi.

Elon Musk ve SBF danışmanının mesajları ortaya çıktı

Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almak için 44 milyar dolarlık satın alma teklifini sunduğu dönemde, kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried’in danışmanı ile mesajlaştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan verilerde, SBF’nin üst düzey danışmanı Will MacAskill‘in geçtiğimiz Mart ayında Musk’a Twitter’ı satın almakla “potasiyel olarak” ilgilendiklerini belirten bir mesaj yazdığı ortaya çıktı. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu