Nedir? Nasıl? Neden?

Forbes’un Milyarder Listesinde Dört Kripto Girişimcisi!

Sponsorlu İçerik

Dört kripto para girişimcisi toplam net 8.7 milyar dolar değerinde servetleriyle Forbes‘un 2020 küresel milyarder listesine girdi.

Forbes’un yeni yayınladığı milyarder listesinde Amazon CEO’su Jeff Bezos, 113 milyar dolarlık net değere sahip servetiyle en üst sırada yer alıyor ve onu Microsoft’un kurucusu Bill Gates, moda patronu Bernard Arnault ve Amerikalı yatırımcı Warren Buffett izledi.

Listede kripto para endüstrisinin dört üyesi de seçildi. Bunlar arasında Bitmain kurucu ortakları Micree Zhan ve Jihan Wu, Ripple kurucu ortağı Chris Larsen ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong yer alıyor. Kişisel servetlerinin sırasıyla 3.3 milyar dolar, 1.8 milyar dolar, 2.6 milyar dolar ve 1 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

ConsenSys‘in kurucusu Joseph Lubin ve Binance CEO‘su Changpeng Zhao listede yer almadı. Her ikisi de 2018’de yayınlanan Forbes’un “kripto para endüstrisindeki en zengin insanlar” listesinde yer almıştı.

Forbes‘un önceki tahminlerine göre Lubin, 1-5 milyar dolar değerinde kripto para merkezli net bir paya sahipken Zhao, 1.1-2 milyar dolar değerinde servete sahipti. Ancak, ikisi 2020 milyarder listesinde yok.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu