Nedir? Nasıl? Neden?

Huobi Global’ın yeni sahibi About Capital oldu

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Huobi Global’in hisse satım işlemleri tamamlandı. Hisselerin çoğunluğu Hong Kong merkezli yatırım firması About Capital satın aldı.

Kripto borsası Huobi Global’ın en büyük hissedarlarından olan Li Lin’in hisselerinin satışı için için anlaşma sağlandı. Hisseler artık Hong Kong merkezli yatırım firması About Capital’ın kontrolüne geçecek. Satın almanın finansal koşulları ise henüz açıklanmadı. Borsanın hisse alımlarının ilk açıklandığı zamanlarda Binance CEO’su Changpeng Zhao, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ve Tron kurucusu Justin Sun‘ın teklif verdiği iddia edilmişti.

Huobi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, borsanın yeni sahibi yatırım firması About Capital Management olacak. İşlemlerin tamamlanmasının ardından About Capital, borsanın hisselerinin büyük kısmını kontrolü altında tutacak.

Bu transferler sadece hisseler konusunda kontrol sağlayacak. Huobi’nin operasyon ve işletme kadrosuyla alakalı etkileri olmayacak. About Capital tarafından yapılan açıklamalara göre, işlemler gerçekleştikten sonra Huobi Global ile beraber sektörde küresel anlamla liderlik sağlamak için işbirliği ile çalışmalar yürütecek. Teşviklerin başarıyla uygulanmasının ardından Huobi, uluslararası yatırımcılara birinci sınıf alım satım ve yatırım hizmetlerinde büyük bir yükseliş yaşadığı kaydedildi.

“Huobi Global için yeni bir dönem başlıyor”

Huobi kurucusu Leon Li, “İşlemlerin tamamlanmasıyla Huobi Global’de yeni bir dönem başlıyor” dedi. Sözlerinde devam eden Li, About Capital hissedarlığıyla ilgili şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz dokuz yılda Huobi’nin dünyadaki en büyük kripto parra borsaları arasına yükselmesine tanıklık ettik. Huobi’nin 2021’de Çin pazarından çıkışının ardından, küresel bir vizyona ve uluslararası kaynaklara sahip yeni bir hissedarlık yapısı arayışına ivme kazandıran zorlu bir pazar ortamında küreselleşme çabamızı hızlandırdık. About Capital aracının başarıyla hissedar olmasıyla Huobi’nin küresel genişlemesine iki yönde de katkı sağlayacak.”

“Huobi operasyonlarını iyileştireceğiz…”

About Capital CEO’su Ted Chen, Huobi borsasının alımı hakkında şöyle konuştu:

“İşlemlerin tamamlanmasından mutluluk duyuyoruz. Huobi Global, milyonlarca uluslararası kullanıcısına en iyi kripto yatırım hizmetlerini sunuyor. Kripto para sektörü hala erken aşamada ve uzun vadeli büyüme için muazzam bir ivme kazanma potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Risk sermayesi iyileştirmesi, kurumsal iş geliştirme ve küresel markalaşma girişimleri gibi konulara odaklanarak, Huobi operasyonlarını daha da iyileştirmeye kararlıyız.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu