ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Justin Sun’dan Yeni Yıl Sürprizi!

Sponsorlu İçerik

Tron (TRX) kripto para biriminin kurucusu ve BitTorrent platformunun CEO’su Justin Sun, platform için yeni bir satın alma yaptı. Sun, 1 Ocak 2020‘de BitTorrent ailesi için özel bir duyuru yapacağının müjdesini verdi.

Ayrıca, Justin Sun yeni satın almanın TRON (TRX) ekosistemine büyük fayda sağlayacağını belirtti. Justin Sun, Haziran 2019’da BitTorrent platformunu satın almıştı. Satın alma sırasında Justin Sun, BitTorrent’in interneti demokratikleştirme konusunda net bir vizyona sahip olduğunu söyledi. Ayrıca, platform birden fazla akışta bilgi paylaşımı için yeterince popülerlik kazandı. BitTorrent’i “dünyadaki en büyük merkezi olmayan İnternet ekosistemi” olarak adlandırdı.

Bu noktada, yeni kazanımın ne olacağı belli değil. Bununla birlikte, Steemit platformunun satın alınabileceği konusunda bazı spekülasyonlar var. Yakın geçmişte Justin Sun, bu platforma ve projelerine yeterince ilgi gösterdi.

Bu ayın başlarında, Çin haber ajansı Mars Finance, Justin Sun’ın blockchain tabanlı içerik dağıtım platformu Steemit‘i almaya istekli olduğunu bildirdi.

Steemit, kullanıcıların orijinal içeriklerini yüklemelerine ve güvenli bir şekilde depolamasına olanak tanıyan blokchain tabanlı içerik dağıtım platformudur. Bu nedenle, içerik yazarları için orijinal içeriklerinden gelir elde etmelerine izin veren tamamen merkezi olmayan bir alandır. Böylece platform, Tron platformuyla oldukça benzer bir vizyon ve ilgiyi paylaşıyor.

Şu anda, Steemit ve Tron resmi ortaklar. 2018 NİTRON zirvesi sırasında iki şirket ortak olmaya karar verdi.

BitTorrent ve TRON’un 2019’daki yetersiz performansı yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Justin Sun’ın platformu canlandırmasını ve 2020’nin TRON ekosistemi için verimli olacağını ümit ediyoruz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu