ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kripto Paralar Emlak Sektöründe!

Sponsorlu İçerik

Dubai merkezli emlak şirketi Fäm Properties, müşterilerinin kripto paralarla ödeme yapması ve kripto para ağ geçidi sağlamak için Huobi borsası ile ortaklık kurdu.

Teknoloji odaklı emlak şirketi, müşterilerinin Huobi borsasının yardımıyla Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük kripto para birimlerini kullanarak ödeme yapmasına izin verecek. Firma, bu işbirliğinin istikrar getirmeye ve piyasadaki likiditeyi artırmaya yardımcı olacağını belirtti.

Fäm Properties‘in CEO’su Fera Al Msaddi, kripto paraların dünya çapında tüm şehirlerde giderek daha popüler bir ödeme yöntemi haline geldiğini söyledi. Yetkili, bu ek seçimin emlak işlemlerini artıracağını ve Dubai‘deki emlak piyasasına daha fazla değer katacağını da sözlerine ekledi. Firma ayrıca, yeni ortaklığın müşterilerin BAE‘deki başlıca yerlere yatırım yapmalarını kolaylaştıracağını da belirtti.

Huobi, Hong Kong, Japonya, BAE ve ABD‘de ofisleri bulunan Singapur merkezli kripto borsasıdır. Huobi OTC‘nin Dubai Multi-Emtia Merkezi‘ndeki (DMCC) kurucu ortağı Mohit Davar, BAE gayrimenkulüne yatırım yapmak isteyen müşterilerin kripto para ödemelerini kolaylaştırmak için likidite ve kaynaklara sahip olduklarını söyledi. Birisi bir mülk satın almak ve ödeme olarak kripto para kullanmak istiyorsa, işlemi kolaylaştırmaya, kripto para birimini satmaya ve fiat para biriminde ödeme yapmak için yardımcı olacaklarını da sözlerine ekledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu