ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto Paralar ve Blockchain, Finans Dünyasını Değiştirecek

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın kıdemli ürün başkan yardımcısı, kısa bir süre önce SiriusXM iş haberleri sunucusu Randi Zuckerberg ile Blockchain ve kripto paralar hakkındaki tahminleri hakkında konuştu. Asheesh Birla, Blockchain teknolojisinin küresel finans sektörünü önemli ölçüde elden geçirmeye hazır olduğunu düşünüyor.

Asheesh Birla:

“Bunun önümüzdeki iki yıl içinde gerçekten başlayacağını düşünüyorum ve bugün Citibank veya HSBC ve dünyanın JP Morganları aracılığıyla finansal alanda yapılan her şeyde, bu teknoloji kullanılarak yeniden keşfedilecek. Ve dünya düzeninin yeniden düzenlenmesi olacak, yani belki de bugün dünyanın en büyük bankalarından bazıları gelecekte bu tür bir role sahip olmayacak. Çünkü, dünya Blockchain teknolojisini kullanarak yeniden keşfedilecek.”

Birla, Ripple‘ın “Amazon’un Blockchain versiyonu” olmaya ittiğini söylüyor. SVP’ye göre, San Francisco merkezli şirket şu anda RippleNet platformunda 300’den fazla bankaya ve para transferine sahip.

Ancak Birla, ABD hükümeti tarafından, Blockchain tabanlı platformlar ve hizmetler küresel finansal altyapıda çoğaldığında liderlik etmek istiyorsa net düzenlemeler yapması gereken bir iş olduğunu söyledi.

Asheesh Birla:

“Gerçekten, devasa oyuncuların girmeye başlaması için net düzenlemelere ihtiyacınız var ve bence İngiltere dijital varlık çerçevesi açısından çok başarılı oldu. Singapur’un gerçekten yakın olduğunu düşünüyorum. ABD paketi yönettiğinde genel olarak Asya, internetten gerçekten farklı olan pakete liderlik ediyor. ABD’nin yolunu bulacağını düşünüyorum, ancak ABD’nin kurumların dijital varlıkları kullanması için açık düzenlemelerle yol alması uzun zaman alıyor. Ve siz elde edene kadar bazı büyük oyuncuların içeri girdiğini ve alanı değiştirdiğini görmeyeceksiniz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu