Nedir? Nasıl? Neden?

KuCoin, Operasyonel Yapısını Değiştiriyor

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para borsası şirketlerinden biri olan KuCoin, bugün KuGroup‘un kurulduğunu duyurdu; CEO’su Michael Gan KuGroup Başkanı olarak atandı. Ayrıca, KuCoin kurucu ortağı Johnny Lyu, KuCoin Global’in CEO’su olarak atandı.

KuCoin, hizmetlerinin ve ekosisteminin genişletilmesi ile yönetim ekibi şirket yapısını ayarlamaya ve üç iş grubundan oluşan KuGroup‘u kurmaya karar verdi; KuCoin Global, KuCloud ve KuChain & KCS Business Group.

KuGroup Başkanı olarak Michael Gan, KuCoin Global‘in küresel stratejisini denetleyecek ve KuCoin tarafından desteklenen bir kamu zinciri olan KuChain ile Blockchain teknolojisinin sınırlarını ve grubun işlerini KCS ekosistemine nasıl entegre edileceğinin araştırma çalışmalarını yönetecek.

Michael Gan:

“Alibaba’dayken Ant Financial’ın AI departmanında çalıştım ve bu son teknolojinin çeşitli endüstrilere nasıl uygulandığını gözlemledim. Hindistan, Kore ve Fransa gibi ülkeler Blockchain ve kripto para kapısını açıyor, kitlesel benimsenmesi kaçınılmaz olacak. KuChain ve ekosistemi bu eğilime büyük ölçüde katkıda bulunacak.”

Johnny Lyu, kurucu ortak olarak KuCoin’e katılmadan önce, e-ticaret, otomobil ve lüks endüstrisinde deneyime sahip. KuCoin’de Johnny, listeleme işlemleri, iş geliştirme ve stratejik yatırım ekibini yönetiyordu ve aynı zamanda Spotlight, Pool-X ve KuCloud’a katkıda bulunuyordu. KuCoin Global CEO’su olarak yeni rolü ile Johnny, KuCoin, KuMEX, Pool-X’in günlük operasyonlarından esas olarak sorumlu olacak.

Johnny Lyu:

“KuCoin uluslararası kullanıcılar için kullanımı kolay, güvenli ve verimli finansal hizmetler sunarak kripto para alanındaki değerini kanıtladı. Şu ana kadar 65 milyardan fazla işlem hacmi ve KuCoin’i ticaret için en iyi yer haline getirme yolculuğumuza devam edeceğiz. Lütfen önümüzdeki birkaç hafta içinde duyurulacak KuCoin, KuMEX, Pool-X, KCS ve KuChain ile ilgili daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.”

Eylül 2017’de kurulan KuCoin, en popüler kripto para borsalarından biri haline geldi. Şu anda dünya çapında 207 ülke ve bölgede 5 milyon kullanıcısına fiatkripto, kriptokripto, vadeli işlemler, staking, borçlanma, token lansmanı ve daha fazlasını içeren bir dizi finansal hizmet sunmaktadır. KuCoin, dünyadaki en büyük 4 kripto para borsasından biri.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu