ManşetNedir? Nasıl? Neden?

LINE, BITBOX’u Kapatıp, ABD Merkezli BITFRONT’u Başlattı!

Sponsorlu İçerik

Japon mesajlaşma devi LINE, Singapur kripto borsası BITBOX‘u kapattı ve BITFRONT adlı küresel bir platform başlattı.

ABD merkezli BITFRONT, LINE‘ın kripto ve blockchain işlerini denetleyen LVC Corporation‘ın bir yan kuruluşu olan LVC USA tarafından işletiliyor. BITFRONT hem fiatkripto hem de kripto-kripto ağ geçitleri sağlıyor.

Açıklma da bulunan Şirket Sözcüsü, yeni platformun LINE’ın küresel borsa stratejisinin bir parçası olduğunu belirterek, ABD’deki borsa operasyonları için lisans aldıktan sonra BITBOX’ın kapatıldığını da sözlerine ekledi. Sözcü, ruhsatı hangi makamın verdiğini belirtmedi.

BITFRONT şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum(ETH), Bitcoin Cash (BTC), Tether (USDT) stabilcoin ve LINE‘ın yerel tokeni LINK dahil olmak üzere beş token ticaretini destekliyor.

Lansman hakkında yorum yapan LVC Corporation CEO‘su Youngsu Ko:

“Bu, blockchain‘in kitlesel olarak benimsenmesi için büyük bir adımdır […]. Blockchain ve kripto para birimini kullanıcılarımız için daha erişilebilir hale getirmeye devam edeceğiz.”

LINE, aylık 186 Milyon aktif kullanıcıdan oluşan küresel bir müşteri tabanına sahip olduğunu iddia ediyor.

Açıklamalarına devam eden sözcü, BITFRONT şu anda New York, Hawaii ve Nevada‘daki kullanıcılar için mevcut olmadığını aktardı.

Bugünkü lansmanı ile LVC Corporation, 2018 yılında Japonya’da başlatılan küresel platform BITMAX ile birlikte BITFRONT‘ı da işletmiş olacak.

Yeni borsanın, kalabalık kripto para platformlarının arasında nasıl performans sergilediği henüz belli değil. BITFRONT‘un rekabet avantajıyla ilgili Sözcü:

”Platformun LINE‘ın büyük bir küresel hizmet olarak yılların deneyimi üzerine kurulu kapsamlı güvenlik ve endüstri bilgi birikimi getirdi. BITFRONT, diğer borsaları ve sipariş defterlerini birbirine bağlayarak derin likidite sağlıyor ve buda sıkı bir teklif-talep yayılımına sebep olacak.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu