ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Messari CEO’su: Piyasaya girmeyi bekleyen 3 milyar dolar var

Sponsorlu İçerik

Blockchain ve kripto para araştırma şirketi Messari‘nin CEO‘su, Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer büyük altcoin‘lere girmeye hazır, kenarda büyük miktarda kripto para sermayesi olduğunu açıkladı.

Ryan Selkis, kripto para borsalarının müşterileri adına şu anda 3 milyar doların üzerinde stabilcoin tuttuğunu gösteren yeni verileri paylaştı. Bu yatırımcıların kripto para pazarına bir an önce yeniden girmek için stratejik bir konumda olduklarını belirtti.

Messari’nin CEO’su Ryan Selkis:

“Şu anda borsalarda 3 milyar++ dolar değerinde stabilcoin var. Yatırımcılar kripto para piyasasından tamamen para kazanmak isteselerdi, bu parayı bankalara çekmiş olurlardı. Bunun yerine, kripto para ekonomisinde her zamankinden daha fazla stabilcoin tutuldu. Hem gerçek hem de yüzdesel piyasa değeri açısından.”

Stabilcoin’ler, fiat para gibi geleneksel varlıklara sabitlenmiş dijital para birimleridir. Sabit bir değere sahip olacak şekilde tasarlanmış ve kripto para yatırımcılarına kripto piyasalarının yüksek oynaklığından kaçmanın kolay bir yolunu sunarlar.

Kasım ayında Binance Research, 100.000 ile 25 milyon dolar arasında değişen net değeri yüksek, 69 müşterisinin hareketleri hakkında bir rapor yayınladı.

Raporda, bu yatırımcıların %96‘sının stabilcoin pazarını kullandığını ve Tether (USDT)‘nin geniş bir farkla en yüksek stabilcoin olduğunu gösterdi.

Binance Research raporunda:

“Devam eden yasal meselenin sektör için en önemli risklerden biri olarak kabul edilmesine rağmen, Tether (USDT), emsallerinden daha fazla likidite ve daha yüksek piyasa değeri gibi nedenlerle en çok kullanılan stabilcoin (% 40) olarak kaldı.

Alternatif seçenekler de kullanılırken, USDC (Coinbase, Circle) ve BUSD (Binance) gibi borsaların desteklediği stabilcoin’ler, pek çok katılımcıdan diğer (USDT’den) fiat destekli rakiplerden daha fazla ilgi çekiyor.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu