ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

MoneyGram, Hindistan’daki Havale Hizmetlerini Genişletiyor

Sponsorlu İçerik

MoneyGram geçen yıl RippleNet teknolojisini kullanarak sınır ötesi havale hizmetlerini geliştirmek için Ripple ile ortaklık kurdu. MoneyGram, EbixCash ile ortaklaşa Hindistan’daki hizmetlerini genişletmek istiyor. Genişleme, MoneyGram’ın Ripple’ın teknolojisini Hindistan‘daki sınır ötesi yerleşimler için kullanabileceği anlamına gelebilir. Blockchain ve diğer yenilikçi teknolojilerdeki genişleme Delhi ve Hindistan’ın diğer şehirlerinde daha fazla işe neden olabilir.

EbixCash, Ebix‘in finansal bir yan kuruluşudur. Yeni ortaklık, MoneyGram’ın EbixCash’in Hindistan’daki 4.000’den fazla şehre ve 75.000‘den fazla kırsal bölgeye yayılmış 320.000 dağıtım noktasına erişmesine izin verecek. MoneyGram’ın 3 Milyar Doların üzerinde havale hacimlerine çıkması bekleniyor. Ripple, MoneyGram‘a 50 Milyon Dolar yatırım yaptı ve şimdi şirkette %10 hisseye sahip.

MoneyGram Gelir Sorumlusu Grant Lines, Hindistan’ın dünyanın en büyük havale alıcısı olmaya devam ettiğini ve bu pazardaki konumların yaklaşık %80‘lik payı ile lider bir marka olan EbixCash ile ortaklıkları sayesinde bu kritik pazara daha iyi hizmet vermenin heyecanlı olduğunu söyledi.

MoneyGram’ın başkanı ve CEO’su Alex Holmes, Hindistan’daki en büyük finansal borsa ile ortaklık yapmanın onlar için önemli bir kilometre taşı olduğunu ve EbixCash’in müşteri merkezli yeteneklerine erişmek için MoneyGram platformuna bağlanmasını sağlamaktan heyecan duyduklarını söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu