Nedir? Nasıl? Neden?

Ripple şirketi Kanada’daki ilk ofisini açtı

Sponsorlu İçerik

Blockchain şirketi Ripple, dün internet sitesinde yayınladığı duyuruda Kanada’da Toronto merkezli ilk ofisini açtığını kaydetti.

Ripple şirketi tarafından dün geç saatlerde yapılan duyuruda şirket Kanada’da ilk ofisini açtığını açıkladı. Toronto merkezli olan yeni ofisin şirketin ana mühendislik merkezi olarak hizmet vereceği kaydedildi. Ripple şirketinin CEO’su Brad Garlinghause, Kanada’nın en kalabalık şehri olan Toronto’nun çok fazla yeteneğin önünü açtığını belirtti. Ripple, uzun vadede çok fazla blockchain yazılım mühendisi işe almayı hedefleyerek Toronto’da yeni bir işe alım çılgınlığı başlatacağını vurguladı. Daha önceden bildirdiğimiz üzere Garlinghause, şirketin kripto para borsası Coinbase gibi işgücünü önemli ölçüde azaltan diğer büyük borsaların aksine işe alım yapmaya devam edeceğini söylemişti. Ripple CEO’su, şirketin devam eden krizi atlatmasını mümkün kılacağını ve önemli bir nakit dengesi üzerinde durdurduğunu belirtti.

Garlinghouse yaptığı açıklamada, birçok yetenekli mühendisin kripto para birimi alanına girmek için geleneksel finanstan ayrıldığını söylüyor. Toronto Belediye Başkanı John Tory ise, Ripple şirketinin “yenilikçi teknolojisini” överek, Ripple’ın şehir için “mükemmel bir uyum” olacağını söyledi. Ripple 2021 yılında Miami ve Dubai’de de ofisler açmıştı.

Kanada’daki ilk ofisini açmadan önce Ripple, Üniversite Blok Zinciri Araştırma Girişimi (UBRI) programının bir parçası olarak birkaç Kanada üniversitesi ile zaten işbirliği yapmıştı. 

Garlinghause piyasa çöküşünü değerlendirmişti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple şirketi arasındaki yasal mücadele devam ederken şirket CEO’su Brad Garlinghause, kripto piyasasındaki çöküşü değerlendirerek, bu günlerin geride kalacağını belirtmişti.

Ripple CEO’su Brad Garlinghause, kripto para piyasası düşüşü günlerinde umut vaat eden isimlerden biri olmuştu. Ripple CEO’su Twitter hesabı üzerinden gündemi değerlendirerek geçmişte böyle dönemlerin olduğunu ve hepsinin geride kaldığını söyledi.

Garlinghause, “Hiçbir zaman kolay olmadı ama uzun döneme odaklanmalıyız. Yavaş ama kararlı giden yarışı kazanır” yorumunu yaptı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu