ManşetSponsor

Blockchain Economy 2020 İçin Sayılı Gün Kaldı!

Sponsorlu İçerik

Tüm kripto para topluluğu için cazip bir buluşma merkezi haline gelen Türkiye’de gerçekleşecek MENA ve Avrasya bölgesinin en geniş kapsamlı Blockchain ve kripto para konferansının ikincisi için çok az kaldı! Tüm dünyadan fintech ve blockchain teknolojisi alanında yatırımcı, uzman ve yayıncılar 20-21 Şubat, 2020 tarihinde İstanbul’da buluşacak.

Alanın önde gelen blockchain şirket ve girişimleri de konferansta yer alacak. 

Dünyanın blockchain tabanlı ilk e-ticaret network’ü BitCherry ve global kripto para borsası Bitpanda.com ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan konferans kapsamında ayrıca, İstanbul’da ilk olarak düzenlenecek Citizenship Expo ile katılımcılara sınırlar ötesi vatandaşlık sunan ülkeleri, kurum ve şirketleri keşfetme fırsatları sunulacak. Kripto para cüzdanı Ledger.com, Global kripto para borsalarından Crypto.com ve zamanı bir kripto para birimi olarak kullanan becaz.org projesi de konferansın sponsorları arasındadır. Crypto.com aynı zamanda konferansın tek ödeme partneri olmuştur ve Coolbitx.com ise resmi hardware wallet cüzdan sponsoru olmuştur. Başka bir deyişle; Crypto.com kullanıcıları ödeme uygulaması üzerinden konferansın biletlerini satın alabilecekler.

Konferansın ana konuşmacıları arasına dünyaca ünlü kripto para girişimcisi John McAfee, Wall Street analisti Tom LEE, Blockchain.com kurucusu Nicolas Cary, CoinPayments.net kurucusu Alex Alexandrov, OKEx Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai, Becaz kurucu ortağı Tirkish Gurban ve AVA Labs Kurucu CEO’su Emin Gün Sirer bulunuyor.

Konuşmacı listesine son olarak Ledger’dan Alexandre Lemarchand  ve dünyanın en büyük mining şirketlerinden BITMAIN’in bölgeden sorumlu satış direktörü de eklenmiştir. Blockchain Economy 2020 konferansının konu başlıkları arasında blockchain teknolojisi ve kripto paraların yanı sıra Yapay Zeka, Kuantum Teknolojisi ve Big Data da yer alacak.

Blockchain Economy 2020’de Yer Alan Etkinlikler Arasında:

BITCOIN BUS – Istanbul Tour:“Bitcoin Bus” ile katılımcılar dilerse İstanbul şehrinin tarihi ve turistik noktalarını kripto meraklıları ile ziyaret edebilecekler.

Closing Party: Konferans sonrası, İstanbul Boğaz turuyla birlikte gerçekleşecek.

VIP Networking and Award Dinner:  20 Şubat konferans günü akşamı Blockchain Economy ana konuşmacılar, yatırımcılar ve BEcomp kazananları ile birlikte VIP Networking ve Ödül yemeği düzenlenecek.

Citizenship Expo:“ikili vatandaşlık”, “yatırım yoluyla vatandaşlık” ve “global vatandaşlık” konularının temsilcilerine ev sahipliği yapılacak.

İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleşecek konferansın ve tüm yan etkinliklerin biletleri https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/ adresinden satın alınabiliyor.

“Blockchain Economy”

Tarih:  20-21 Şubat 2020

Lokasyon: WOW Convention Center, İstanbul / Turkey

Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu