ManşetSponsor

Dev Konferans: BlockDown 2020 Yıldız İsimleri Ağırlıyor

Sponsorlu İçerik

Bilindiği gibi 2020 başlarından itibaren coronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle birçok konferans ve etkinlik ertelendi. Bu ertelenmeler sonrasında bir araya gelme fırsatından mahrum kalan kripto para sektörü, BlockDown 2020 ile topluluğun önde gelen isimleriyle evlerinden iletişim kurma şansı yakalayacak.

Ünlü sanatçı ve Akoin’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Akon, Bitcoin.Com Yönetim Kurulu Başkanı Roger Ver ve Bitcoin gelişticisi Jimmy Song’un da aralarında olduğu birçok ünlü isim BlockDown 2020 ile online olarak sektör katılımcıları, kripto para yatırımcıları ve iş liderleri ile bir araya geliyor.

EAK Digital tarafından düzenlenecek bu etkinlikte, iş fikirlerinin yanı sıra bazı etkinlikler daha olacak. Katılımcılar, ünlü isimlerle bağlantılar kurabilecek, bunun yanı sıra, canlı açılış konuşmaları, özel 3D avatar, yuvarlak masa oturumları, canlı illüstrasyon çizimi, sanal sergi/stand alanları ve insanların iletişim kurması için özel çevrimiçi alanlar da etkinliğin içinde yer alacak.

Her açılış konuşmasının ardından özel bir çevrimiçi sohbet kanalında katılımcılar, ünlü isimlere sorularını yöneltebilecek. Aynı zamanda uzmanlıkla yönetilen Soru-Cevap oturumları da yapılacak.

BlockDown organizatörü ve EAK Digital kurucusu Erhan Korhaliller, etkinliğin amacının canlı bir etkinlikte olduğu gibi kullanıcıları ve yatırımcıları bir araya getirerek bu alanda yeni iş fikirleri hakkında sohbet etmelerine ve fikir alış verişinde bulunmalarına olanak sağlamak olduğunu belirtti.

Korhaliller:

“BlockDown 2020, sektördeki herkesin zor bir zamanda bir araya gelmesi ve yüz yüze bir konferansın ağ iletişimi ve etkileşimli avantajlarının tadını çıkarması için mükemmel bir fırsat. Etkinliği herkes için uygun fiyatlı ve erişilebilir hale getirmek bizim için son derece önemliydi ve küresel bir kitleye ev sahipliği yapmayı umuyoruz.”

Etkinliğin, 16-17 Nisan tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi. Etkinlik, iki tam gün olacak şekilde planlandı. Katılmak ve üye olmak için www.blockdownconf.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu