ManşetSponsor

EAK Digital, Türkiye Operasyonu İle Büyümesini Genişletti

Sponsorlu İçerik

Blockchain odaklı iletişim danışmanlığı yapan Londra Merkezli EAK Digital, ilk uluslararası ofisinin lansmanıyla birlikte Türk ekibini oluşturmaya başlayarak Türkiye pazarına giriş yapıyor.

EAK Digital kurucusu ve CEO’su Erhan Korhaliller, uluslararası Blockchain firmalarının Türkiye pazarına erişmesine yardımcı olmak için Türkiye’de faaliyet göstermeye ve ofis açmaya karar verirken, aynı zamanda Türkiye’deki kripto para ve Blockchain projelerinin büyümesine yardımcı olup, ajansımızın deneyimlerinden ve uluslararası bağlantılarından faydalanmalarına olanak sağlayabileceklerini belirtti.

Türkiye ekibinin ilk üyesi Hakkı Pehlivan oldu. Pehlivan daha önce bir çok büyük ölçekli ulusal ve uluslararası projeler yönetmiş ve Türkiye’de Blockchain konferanslarının düzenlenmesine katkıda bulunmuştur. Hakkı Pehlivan, EAK Digital ekibine Türkiye Ülke Müdürü olarak katıldı.

Yeni Bir Geçit

İstanbul ofisimizi açmamızdaki amacımız uluslararası firmaların Blockchain dostu Türkiye’ye erişmelerine kapı aralamak ve yerli projelerin uluslararası sahnede kendilerini göstermeleri için fırsatlar sağlamaktır

Erhan Korhaliller:

“Türkiye, Blockchain teknolojisinin benimsenmesi ve gelişmesi açısından önemli bir pazar.”

EAK Digital’in ilk uluslararası ofisinin Blockchain teknolojisini büyük bir ilgiyle benimseyen bir bölgede açılması, beklenen bir hamle oldu ve amacımız, uluslararası projelerin Türkiye‘ye güvenle girip yatırım yapmaları için güvenilir bir kapı sağlamaktır. Türkiye pazarının potansiyelini görebilen firmaların çok doğru karar verdiklerine ve bunun karşılığında cömertçe ödüllendirileceklerine inanıyoruz.

EAK Digital, daha önce Binance CEO’su Changpeng Zhao ve Bitcoin.com CEO’su Roger Ver gibi öncü isimlerle röportajlar yapan ve büyük bir başarı yakalayan EAK TV’nin yolundan gidecek olan Türkçe YouTube kanalı yakında hayata geçecek.

Türkiye, Blockchain Lideri

Türkiye‘nin kripto para birimleri ile güçlü bir ilişkisi var, ING’nin yakın zamanda yaptığı bir ankette, ülkenin kripto para birimlerinin benimsenmesinde ve altında yatan Blockchain teknolojisinde büyük rol oynadığını gördü.

İkinci bir anket ise nüfusun yüzde 20’sinin kripto para kullandığını ya da sahibi olduğunu gösterdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu