ManşetSponsor

İstanBlock 2020, Biletlerini Bugün Satışa Sundu

Sponsorlu İçerik

En Kripto Haberin medya sponsorluğunu üstlendiği Türkiye’nin en özel blockchain etkinliği İstanBlock 2020, erken dönem avantajlı biletlerini bugün satışa sundu. Önümüzdeki haftalarda ise açıklanması beklenen konuşmacı isimleri ise daha şimdiden büyük bir merak dalgası yaratmış durumda.

İstanBlock 2020, 6-10 Nisan tarihli İstanbul Blockchain Haftası kapsamında, 9-10 Nisan tarihlerinde ana konferans olarak düzenlenecek.

İstanbul’un en prestijli otellerinden biri olan Hilton Bomonti Otel’e blockchain ve kripto para dünyasının değerli konuşmacılarını, influencerlarını dinlemek ve sistemi kökünden sarsan bu teknolojiyi daha yakından tanımak için 2000’den fazla kişinin katılması bekleniyor. Bu çok özel etkinliğin heyecanı zirvelere ulaşmış durumda.

İstanBlock 2020, uluslararası projelerin, kripto para ve blockchain’in yeni yuvası olan Türkiye’de kendini gösterebilmesi için yeni ve heyecan verici fırsatlar sunacaktır. Türk projeleri için ise önde gelen uluslararası projelerle stratejik ortaklıklar kurma, global medyada yer alma imkanları ve blockchain teknolojisinde çalışmak için can atan Türk toplumu için yeni iş fırsatları yaratacaktır.

DeFi, Deriviatives, Regulation, Gaming ve Institutional Adoption etkinliğin gündemini oluşturan konu başlıklarından bazıları olacak.

Blockchain PR ajansı EAK Dijital’in kurucusu ve CEO’su, Türk blockchain endüstrisinin profilini küresel çapta yükseltmek için bu etkinliği organize eden Erhan Korhaliller, her geçen gün daha fazla konuşmacı, medya kuruluşu ve blockchain şirketinin katılmasıyla ilginin arttığını belirtiyor. 

“Hem Istanbul’da hem de dünyanın her yerinde hissedilir bir heyecan duygusu var: çok iyi karşılandık. Türkiye’nin gurur duyabileceği ve ülkenin yenilikçilerini global sahneye çıkartacak ve devamının gelmesini umduğumuz bir etkinlik başlatıyoruz. İstanBlock’ta konuşmacı olarak davet ettiğimiz alanında öncü konuşmacıların bir çoğuna Türkiye ilk defa ev sahipliği yapacak. Onları ve tüm Türk blockchain topluluğunu en iyi şekilde ağırlayacağız.”

Erken dönem avantajlı biletler bugün satışa çıktı. Fiyatlar yurt dışından katılacak olanlar için £250’den başlıyor. 15 Ocak avantajlı fiyatlar için son gün.

Türk vatandaşlarının bu etkinlikten maksimum faydalandığından emin olmak için bilet fiyatları Türk vatandaşları için £30’den başlıyor.

Önemli konuşmacıları ve sponsorları Türkiye’ye getirmek bizim için büyük bir onur oldu gibi, Türk blockchain ekosistemine iyi bir etki bırakmak için Türkiye’den de mümkün olduğunca çok katılımcıya ev sahipliği yapmak bir o kadar önemli.

TÜRKİYE KRİPTO PARA’DA GLOBAL LİDER

Türkiye’nin kripto parayla güçlü bir ilişkisi bulunuyor. ING tarafından yapılan bir araştırmada Türklerin, kripto para birimlerinin benimsenmesinde ve altında yatan blockchain teknolojisinde büyük rolü olduğu saptandı. Diğer bir anket ise nüfusun %20 sinin kripto para sahibi olduğu ve ya kullandığını gösterdi.

DataDash’in kurucusu en etkileyici kripto YouTuber’lardan biri olarak görülen Nicholas Merten İstanBlock2020 hakkında şunları söyledi:

“Türkiye, kripto para birimlerinin gerçek anlamda denenmesinde mükemmel bir test sağladı. IstanBlock, blockchain ve kripto projelerinin kendilerine bu yeni pazarda bir yer edinebilmesi için harika bir fırsat.”

Etkinlik, farklı aşamalarda Elmas, Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere bir dizi sponsorluk imkanı sunuyor.

IstanBlock 2020’nin sponsorluk fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak ve güncellemelerden haberdar olmak için www.istanbulblockchainweek.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu