Nedir? Nasıl? Neden?

Taylandlı enerji şirketi Gulf Energy, BNB’ye yatırım yapıyor

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para borsası Binance, enerji şirketi Gulf Energy Development ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Binance borsası, Tayland merkezli enerji şirketi Gulf Energy Development ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Taylandlı milyarder Sarath Ratanavadi’ye ait olan enerji şirketinin BNB token’larına yatırım yapacağı kaydedildi. Söz konusu ortaklıkla birlikte Binance, Tayland’da kripto borsası olarak faaliyet göstermek için lisans başvurusunda bulunacak.

Gulf Energy Development, Tayland Menkul Kıymetler Borsası’nın yayınladığı düzenleyici dosyalamada şunları söyledi:

“Şirket, dünya lideri Binance ile bu çok seviyeli işbirliğine inanıyor. Blockchain zinciri altyapı teknolojisi, şirketin dijital altyapıda lider olma hedefiyle uyumludur ve şirketin gelecekte dijital varlıkla ilgili diğer girişimlere genişlemesi için daha fazla fırsat sunar.”

Gulf Energy, BNB’ye yatırım yapacak

Enerji şirketi söz konusu düzenleyici dosyada, bir yan kuruluş aracılığıyla Binance.US operatörü BAM Trading Services Inc. tarafından ihraç edilen “seçenek tercihli hisse senedine” yatırım yaptığını açıkladı. Borsa 6 Nisan tarihinde 4,5 milyar dolarlık bir değerlenmeyle 200 milyon dolarlık bir zam açıkladı. Kripto para birimleri Taylan’da Binance ve enerji şirketi Gulf Energy arasındaki ortaklığa öncülük ediyor. Ek olarak şirketin BNB’ye (Binance Coin) yatırım yapacağı bildirildi.

Binance, Tayland’da kripto borsası kuracak

Bugün açıklanan dosyalamaya göre Gulf Energy, BNB’ye açıklanmayan miktarda yatırım yapmak için Gulf International Investment Limited adlı bir yan kuruluşu kullandı. Tayland merkezli firma, yan kuruluşu aracılığıyla Ocak ayında daha geniş Binance grubuyla ortak girişim planlarını açıkladı. Binance, Tayland’da kripto borsası kurmayı hedefliyor.

İkinci dosyalamada ise Gulf Energy ve Gulf Innova’nın 13 Nisan’da bir kripto borsası kurmak için Binance ile hissedarlar anlaşması imzaladığı kaydedildi. Gulf Energy ikinci dosyada yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Ortak girişimin kurulmasının ardından, ilgili kurumlarla dijital varlık takas lisansı ve diğer lisanslar için başvuruda bulunacak.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu