Altcoin HaberleriDiğerleri

Tyler Reynolds: YFI, 500.000 dolara kadar yükselebilir

Sponsorlu İçerik

YFI fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 38.880 dolara ulaştı. Analistler ise 500.000 doların üzerinde bir yükselişin mümkün olduğuna inanıyor.

Yearn.finance protokolünün token’i olan YFI, inanılmaz yükselişine devam ediyor. Lansmanından neredeyse iki ay sonra, YFI dün 38.880 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Zirveden bu yana gerileme yaşamış olsa da, YFI hala son 24 saatte %21’lik bir kazanç sağlıyor ve 33.430 dolardan işlem görüyor. Haftalık grafikte YFI %169’luk büyük bir kazanç ve aylık grafikte %712’lik şaşırtıcı bir artış gösteriyor.

Aşırı yükselişe rağmen, şu anda çok az uzman, YFI’nin yükselişinin yakında bitmesini bekliyor. Trinity Mobile Networks’ün kurucu ortağı Tyler Reynolds‘un öngörüsü ise yükseliş yönünde. Reynolds “YFI gibi bir token’i hiç görmediğini” ve token’ın 12 aydan kısa bir süre içinde 500.000 dolara ve 15 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşabileceğine inandığını belirtti.

Aşırı yükseliş tahmini, YFI için olumlu haberlerle de destekleniyor. Önde gelen kripto para borsası Binance, YFI için vadeli işlem sözleşmelerinin başlatıldığını duyurdu. YFI / USDT çifti için sürekli vadeli işlem sözleşmesi bugün itibariyle başlatıldı. Kullanıcılar 50x kaldıraç kullanabilirler.

Ek olarak, YFI, birkaç gün önce merkeziyetsiz borç verme protokolü Aave’de listelenmişti. Bu muhtemelen son günlerdeki yükselişin büyük bir katalizörü oldu. Ayrıca, yearn.finance protokolünün yaratıcısı Andre Cronje, gelecekte muhtemelen FTX platformunda piyasaya sürülen yeni bir ürün olabileceğini belirtti. Ancak, detayları açıklamadı.

Ethereum fiyatı, YFI’den yararlanabilecek mi?

Ethereum fiyatı doğrudan YFI ve yearn.finance’deki patlamadan yararlanabilir. Protokol, Ethereum Kasaları (Ethereum Vaults) olarak bilinen yeni bir ürünü piyasaya sürdü. Bir topluluk oylamasının ardından yayına giren kasa, kullanıcıların ödüller için ETH’ye sahip olmalarına izin veriyor. Bu anlamda, Ethereumprice.org’un kurucusu OxNick, DeFi’de kullanılan ETH’nin 5.000.000’u veya toplam dolaşımdaki arzın yaklaşık %4.50’sini geçtiğini ortaya koydu.

Ayrıca, kasanın büyük miktarda ETH çekeceğini ve birçok gözlemcinin bu eğilimin Ethereum pazarını arz ve likidite şokuyla terk edeceğini belirtti. OxNick’e göre, Ethereum 2.0’ın yearn.finance ürünü ve 0 aşaması bu kriz için bir katalizör olacak. Bu nedenle, ETH fiyatı yeni bir yükselişin başında olabilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu