Kripto Para AnalizleriManşet

XRP’deki dalgalanmalar yerini güçlü yükselişe bırakıyor

Sponsorlu İçerik

XRP fiyatı, üç yıl içinde ilk kez 1.00 $ ‘lık psikolojik seviyeyi test etti. Uluslararası itibarı bulunan coin hayati bir desteğe tutunursa, uzun vadeli görünüm boğayı işaret ediyor.

Ripple’ın artan savunuculuğu, düzenleyici otoriteler ve yabancı üçüncü taraflar arasında şüpheli bağlar olduğunu iddia ediyor

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, katıldığı bir program da yaptığı açıklamada, SEC’in güvenlik açısından yasadışı olarak satıldığı iddialarına rağmen tüm kanıtların BTC ve XRP‘nin benzer olduğunu gösterdiğine işaret etti.

David Schwartz:

“Piyasa onları benzer görüyor. Biz de onları benzer görüyoruz.”

Schwartz, XRP sahiplerine davanın Ripple‘ın operasyonlarını kapatmasıyla sonuçlanmayacağına dair güvence verdi. İnsanlar ekosisteme bağlıdır ve onu yasal yetkilerinin dışında hareket eden yönetim organlarından kurtarmak için işbirliği yapacaktır.

“Bu sistemlerin piyasa değeri milyarlarca dolar. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden insanlar, eğer onu kurtarmanın bir yolu varsa, ekosistemin ölmesine izin vermeyecekler. “

Bir XRP savunucusu olan Thomas Hedge, Change.org’da SEC Başkan Adayı Gary Gensler’e Ripple’daki savaşı kalıcı olarak sona erdirmesi ve SEC’in dijital para birimi sahiplerine yönelik iddiasının zararını sona erdirmesi çağrısında bulunan bir kampanya başlattı.

Dilekçenin bir parçası olarak Hodge, SEC’i XRP sahipleri ve benzeri dijital varlıklar ile düzenleyici kurumun yatırımcıları nasıl doğru bir şekilde savunabileceğini ve tartışmalı davalarla sadece kurallar oluşturmayacağını tartışmak için taahhütte bulunmaya teşvik ediyor.

İçerikte ayrıca, eski SEC Başkanının “Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki bitcoin, eter ve finansal teknoloji işindeki mali çıkarlarla” yakından bağlantılı olduğu iddiasını da öne sürüyor.

Bu özel durum XRP ile ilgili olsa da, daha geniş konu SEC’in kripto para birimlerinde kazananları ve kaybedenleri seçmesini engellemek ve aynı zamanda üçüncü tarafların perakende yatırımcıların üzerindeki çıkarlarını korumakla ilgili.

XRP fiyatının konsolidasyon sırasında kritik desteği tutması gerekiyor

Kasım 2020’nin sonundan Nisan ayının başına kadar Ripple, saplı bir fincan deseninde birincil bir üs oluşturdu. 5 Nisan’da, 2018-2020 ayı piyasasının %23.6’lık geri çekilmesinin ve psikolojik olarak önemli olan 1.00 $ ‘ın üzerindeki yükseliş ile birlikte ağır hacimde 0.757 $’ ın üzerindeki kırılma, Trend değişiminin ezici bir teyidi oldu.

İleriye dönük olarak Ripple, mevcut konsolidasyon ilerledikçe kritik desteği 0.600-0.800 $ arasında tutmalı. Aralık içindeki herhangi bir haftalık kapanış, görünümü nötr hale getirecek ve aralığın altında bir kapanış olursa, görünümü düşüşe geçiş yapacaktır.

Birincil yukarı yönlü hedef, haftalık olarak 1.00 $ ‘ın üzerinde bir kapanış ve ardından 1.328 $’ da %38.2 geri çekilme seviyesi ile çerçevelenen direnç izliyor.

XRP / USD haftalık grafik

Aşağı yönlü yukarıda belirtilen fiyat aralığı, ardından 0,542 $ ile Aralık ayı en düşük seviyesinden yükselen trend çizgisi.

Analizler ve grafikler yatırım tacsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu