Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

BTC’nin Hareketleri, 2020’nin Nasıl Olacağını Belirleyebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin (BTC), 7.200$ civarında uzun bir süre işlem yaptıktan sonra, Bitcoin ayıları bir kez daha kripto paranın kontrolünü ele almaya çalışıyor. BTC boğaları bu seviyeyi koruyor, ancak hafta sonu boyunca tutmaya devam edip etmeyeceği konusunda belirsizliğini koruyor.

Bir analiste göre, Bitcoin’in şu anki destek seviyesinin “önemli” olduğu ve bu seviyeye nasıl tepki vereceği, 2020’nin ilk bölümündeki trendin hangi yöne olacağının işaretini vereceğini belirtiyor.

Cumartesi akşamı meydana gelen düşüş, kripto paranın Kasım ayının sonunda 6.500$ seviyesine düştüğü için zaman içinde güçlü olan kilit destek seviyesine indi. BTC‘nin bu fiyattan sıçramasından bu yana, boğalar bu seviyeyi şiddetle savunuyor ve 7.000$ ‘ın altına düşürmüyor.

Daha da önemlisi, bu seviyenin yakın vadeli destek seviyesinden çok daha büyük öneme sahip olduğu görülüyor. Twitter’da popüler bir kripto para analisti olan TraderXO göre, bu seviyenin altına yakın bir değerin, BTC‘nin 6.500$ ‘a kadar düşmesine neden olabileceğini öngörüyor.

BTC’nin 7.300 Dolara İhtiyacı Var

Boğalar, devam eden düşüşü tersine çevirmek için Bitcoin fiyatını 7.300$ ‘a taşımaları gerekiyor. Twitter’daki bir başka popüler kripto para analisti olan Josh Olszewicz, son bir tweette bu önemli seviyeden bahsetti.  Bitcoin’in şu anki fiyat hareketinin daha fazla düşüşe neden olacağını öngörüyor.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in 2020’de hangi yöne gideceğine dair bir fikir verebilir. Çünkü 7.000$ ‘ın altına kırılma, önemli ölçüde daha fazla kayba yol açan başka bir büyük düşüşe yol açabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu